Salut.Deci am presupus bine.Pai ai putea sa iesiti la film(ca prieteni ii zici),puteti sa iesiti in grup cu mai multi prieteni si va distrati impreuna(asculltati glumele lor sau le faceti voi etc.),puteti discuta despre obiceiurile voastre si activitatile voastre,despre viata voastra:ce s-a mai intamplat in a ta ii spui ei si invers,faceti concursuri(cu biciclete,role,skateboard,patine pe gheata, trotinete, concurs de mancat sau de baut etc.), sa va uitati la filme voi doi cand tu esti la ea acasa si invers(dar vezi sa alegi un film care ii place si ei, nu numai tie ca sa va distrati amandoi).
Scuze dar alte idei nu mai am. Sper ca te-am ajutat. Funda?
Ieşiţi la un film, la o pizza, un suc, o cafea!
Închiriaţi biciclete, plimbaţi-vă cu rolele, etc!
Baftă!
Eu cu ceea mai buna prietena iesam cu rolele, cu bicla, ne cataram prin copaci, din astea.
Da voi si altii.Dar este mai greu intre o fata si un baiat.Activitatile pot fi aceleasi pe care le-ai spus si tu dar din majoritatea activitatilor se poate intelege gresit ca fata crede ca baiatul o place invers, desi nu-i asa.De aceea e mai greu sa intretii o relatie de prietenie(cel mai bun prieten) intre sexele opuse.
Depinde ce varste aveti. Poate nu v-ar strica sa iesiti putin din casa, chiar si pentru putin sport sau pescuit
aleexuţ întreabă: