Buna!
In primul rand admir faptul ca a reusit sa imi atraga atentia, pentru ca pe strada, in multimea de oameni, nu iei in seama pe oricine. In general ma uit la fata, la privire, la par pentru a ovserva daca are acel ceva ciudat care imi place atat de mult la o persoana. Ochii care pot spune atatea despre o persoana, apoi incep sa ma holbez nestinghert si ne silentios, un cuvant o vorba, pana imi dau seama ce fel de pesoana este.
Buna, in primul rand sa fie curat, imi place foarte mult baietii ingrijiti, ochii lui, zambetul si unghiile sa fie curate, sa miroasa bine si sa aiba un corp atletic...
La un baiat admir prima oara fizicul, apoi fata:>
La o fata prima oara ma uit cum e imbracata:))
Mai sunt si d`eastea:http://pitzipoanca.org/
In primul rand cum arata, fizic, apoi tinuta daca este ingrijit/a, dupa care cand incepi sa vb cu ea/el, ceea ce scoate pe gura, sa stie cum sa aboredeze un subiect, sa mentina conversatia fara a te plictisii, sa fie de treaba.
In primul rand i admir vorba. Daca e needucata si prost crescuta si vorbeste,, porceste,, nici nu vreau sa o privesc, chiar daca ar fi cea mai frumoasa din lume.In al doilea rand i admir cultura generala, cat e de desteapta, si la sfarsit frumusetea. Dar dupa parerea mea daca merg pe acest concept nu voi gasi vreo fata ca sa indeplineasca primele criterii.
Privirea . prima data pe strad.
Si daca si vorbesti cu acea persoana.si poti sa o studiezi, fizicul, zambetul, sa fie ingrijita...
denisaalexandru01 întreabă:
cosmin986522 întreabă:
Ando1dul întreabă: