anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce afacere pot incepe la varsta de 16 ani.
Afacere cu telefoanele mobile este buna?
Va multumesc pentru raspunshappy

Răspuns Câştigător
| Casica a răspuns:

Eu zic sa nu te apuci de la varsta asta cu ceva propriu. Apuca-te de Avon, si baieti si fete pot fi reprezentanti. Daca ai si iubita e perfect, ii dai ei produsele castigate. Daca nu ai, mamei tale, sau le vinzi. Faci destui bani. Cunosc multi baieti carora le merge bine. Funda?

11 răspunsuri:
| ruddy a răspuns:

Afacerea cu telefoane este o idee buna dar si complicata, trebuie sa cunosti toate modele si pretul lor, am 1 prieten care se ocupa cu din astea si castiga destul de bine daca e sa ne gandim ca de la telefoane a ajuns acum la masini, si are doar 16 /sau 17 ani

| llust a răspuns (pentru ruddy):

Minti.

| ruddy a răspuns (pentru llust):

laughing iti id lui sau facebook sa vezi ca are o fata de copil, nici macar 16 ani nu-i dai si vezi acolo cate anunturi are ca vinde masini si alte prosti

La 16-17 ani sa vinzi masini? Lasa-ma ca ma mai auzit si eu de "smardoi" deastia.

Na ma nene fecebook lui https://www.facebook.com/adi.adita.967?ref=ts&fref=ts ia-l la vorba si intreaba-l ce masini are cu cat vinde cati ani are daca nu ma crezi. Am fost cu el in generala timp de 8 ani si in fiecare saptamana venea cu alt telefon, si ne povestea ce tepe ai mai tras si altele

Aici nu suntem pe messenger. Am incheiat discutia. Ceaules

laughing) men tu ziceai ca mint, am vrut doar sa iti demonstrez ca se poate la o varsa mai mica 15, 16, 17 ani ca se poate face afaceri,

| Loser8299 a răspuns (pentru ruddy):

Se "pot"nu se "poate" face afaceri.Si el se referea ca nu se pot face afaceri legal.

| ruddy a răspuns (pentru Loser8299):

Dar de cand sa vinzi sau sa cumperi 2-3 telefoane de pe publitim este ilegal?

| speedking a răspuns (pentru ruddy):

Multumesc.

| Comi123 a răspuns:

La 16 ani nu prea poti face multe din punct de vedere legal eu te sfatuiesc sa furi telefoane si sa le dai la jumate de pretlaughing

Întrebări similare