A pierde toate amintirile de pana acum
nu cred ca pana acum am avut amintiri foarte frumoase incat sa-mi para rau daca le pierd, dar cred ca voi avea amintiri mult mai frumoase de acum inainte
Hmm...greu de zis, amintirile sunt importante, dar sa fi incabil sa mai iti faci amintiri, nu ar avea nici un rost, dar macar ai ceva din trecut, ce-ti aduce aminte ca ai fost fericit, iubit, ca ai prieteni etc.
Cred ca as alege...sa fiu incapabila sa imi mai fac amintiri
Viata merge inainte, deci as putea alege sa le pierd pe celelalte. daca ai cont pe lady popular pste lvl 10 treci pe la ultima mea intreabare plss
Dragi iti vor fi toate amintirile, dar depinde de varsta! pentru un raspuns ideal la aceasta intrebare trebuie sa te gandesti mult si bine, dar iti garantez ca nu exista unul! Un om in varsta sigur va alege sa ramana cu toate amintirile deoarece are multe, in schimb altul tanar ar alege invers! Dupa toate discutiile cu parinti mei sau alti oameni am aflat ca amintirile de mica sunt amintirile cele mai pretioase si doar unele le pot egala ( atunci cand iti vei creste propriul copil )! Tinand cont de faptul ca am inca o varsta destul de mica mi-ar fi foarte greu sa aleg, dar din pacate nu o s-o fac cum e logic, ci cum cred eu, iar eu prefer sa am amintirile dragi si calduroase alaturi de parinti si amintirile de acum cand sunt mica, caci mare o sa cresc mereu, dar inapoi nu mai ajung nici odata! Plus ca eu nu stiu ce o sa se intample mai departe!
Imi place intrebarea asta, e destul de greu sa-i gasesti raspunsul, dar imi place! App, funda?
Am avut parte de amintiri neplacute dar nu as vrea sa sterg chiar toata bucatica de viata care am trait-o pana acum.Cred ca mi-as pierde identitatea.pa
E atat de greu Nu mi-am pus niciodata aceasta intrebare. Cred ca as vrea toate amintirile de acum sa le uit, poate ar fi mai bine.
Sa uit tot ce am trait pana acum...Asa ar fi ca si cum as incepe o noua viata...