Aleg varianta de a pierde amintirile din trecut pentru ca au fost majoritatea din ele destul de neplacute.
Niciuna dintre aceste variante si acum sa iti spun de ce. Chiar daca sunt amintiri dureroase din trecut, intotdeauna le vei avea si pe cele frumoase, gandeste.te ca daca le.ai sterge pe toate, nu ai mai putea invata din greseli si o iei iar de la capat. Aceeasi durere aceeasi greseala. Si ca sa nu iti mai faci amintiri, a-i fi o persoana alb-negru, fara pic de culoare.
A fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte...nu trebuie sa pierzi clipele frumoase traite cu persoana de langa tine...eu asta as alege :X :*
Mi-as trai viata-n continuare, ca sa strang mai multe amintiri si sa dau coltu'...
Cred ca ai pus una din acele putine intrebari fara raspuns.
fiecare fiinta in parte are amintiri care ne leaga de trecut. si amintirile acelea sunt in acelash timp sentimente adunate, vise, emotii.
nu-ti pot raspunde la intrebare.chiar mi-ai dat de gandit. :*!
Cu greu iti ofer acest raspuns...caci intrebarea este de asa natura incat nu poti sa alegi o cale de mijloc si nici nu poti sa inchizi ochii si sa dai cu banul pentru un raspuns.
As prefera sa pierd amintirile vechi...caci le am salvate in cuvinte intr-un blog. Sunt convinsa ca in viitor o sa pot acumula multe alte momente frumoase care vor intrece ceea ce imi amintesc eu despre trecutul meu.
As alege sa pierd toate amintirile din trecut... pentru ca unele au fost neplacute.