| ViseColoratee a întrebat:

Ce-ai alege intre a pierde toate amintirile pe care le ai pana acum sau a fi incapabil sa iti mai faci amintiri de acum inainte?batting eyelashes

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prefer sa le pierd pe astea pentru ca totul poate avea un inceput.
Am acumulat amintiri frumoase dar viata trebuie sa mearga inainte.
Pentru ca pot acumula amintiri si placute si dureroase, dar toate te ajuta sa treci prin viata

3 răspunsuri:
| BubbzBeauty a răspuns:

Buna ViseColorate!
Pff nici eu nu stiu ce as alege.Dar eu as alege sa fiu incapabila sa imi fac amintiri de acum inainte, cred.Eu personal nu as vrea sa pierd chiar toate amintirile deorece am amintiri de neuitat.Deci as alege sa fiu incapabila sa imi fac noi amintiri pe viitor. Fundita?
Tu ce ai alege?

| alynutza6820 a răspuns:

Buna! Tare grea este intrebarea ta.Eu cred ca as alege sa imi fac amintiri de acum inainte pentru ca ma voi casatorii voi avea copii si chiar daca nu voi mai sti ce s-a intamplat cand eram mica, prefer sa stiu cum erau mici copii mei si restul.Nu stiu de ce, dar nu prea m-as gandii la mine.In plus ca inca nu am avut prima iubire si laughing sti cum e mai bine sa iti amintesti prima iubire.Te pup:* Tu ce ai alege?

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Sa le pierd,pentru ca am viata toata pentru a face altele, asa uit greselile pe care le-am facut, si care ma fac sa ma simt vinovata.