| andreiuuutza a întrebat:

Ce-ai crede daca ai cunoaste un tip, dupa o vreme te-ar invita la un suc, dar nu s-ar intampla nimic, ati ramane prietei buni si cu toate ca ai avea impresia ca te place, evita sa se apropie de tine. Tu ai inerca sa vorbesti cu el despre asta si ti-ar spune "chiar te plac, dar nu pot sa stau cu o fata fara sa o f**, tu esti altcumva, nu sunt potrivit pentru tine", ati ramane prieteni, protectorul tau, ai fi prima cu care ar vorbi cand intra pe mess...si alte lucruri asemanatoare. Ce parere aveti? Tipul folosea textul ala ca sa ma refuze politicos, sau chiar voia sa ma protejeze de gurile rele?

Răspuns Câştigător
| bnj a răspuns:

Din moment ce ti-a spus "chiar te plac" si nu "esti ok, esti draguta" etc, atunci da, te place, si daca este si mai mare decat tine cu cativa ani buni, poate sa fie vorba de sentimentul parental. Sau poate asteapta sa te schimbi tu si sa ii implinesti o fantezie. Mai cauta indicii in legatura cu asta. Bafta

3 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Ce direct ti-a zislaughing
Foarte binehee hee
Are dreptate baiatul, asculta-l. Uneori e mai bine sa ai un prieten bun ca baiatbig grin

| anaid a răspuns:

Eu cred ca vrea sa te protejeze...adica fac parte dintr`un grup de astfel de baieti.Par smecheri, de neiduplecat da ei cand iubesc o fata fac tot posibilul sa o protejeze cat mai binewinking
Ai incredere in el stie de ce iti spune ce iti spune:p

| Puky a răspuns:

El doar vroia sa te protejeze de gurile rele.Si mie mi s-a intamplat.