Te ridici si lupti in continuare.
Ce poti face altceva? Ce altceva ai avea de facut? Sa renunti? Sa te plangi? Sa te resemnezi si sa faci doar ce ti se cere?
Nici una din astea nu e placuta, din orice punct de vedere.
Daca renunti, nu se va schimba nimic, si totul va ramane prost, nu vei avea nimic din ce-ti doresti, daca renunti, esti terminata, pentru ca nimic nu se va schimba.
Daca te plangi, vei fi ascultata la inceput, dar apoi evitata, pentru ca nimanui nu-i place o persoana care se plange constant de situatia ei, dar nu face nimic sa schimbe lucrurile.
Iar daca te resemnezi, si faci doar ce ti se cere, e ca si cum ai murii. Nu mai ai nici un vis, nu mai vrei sa faci nimic, practic, ai traii doar ca sa-i servesti pe altii, si nimic mai mult.
SI eu trec printr-o faza destul de nasoala, in ultimele luni am avut numai probleme, si inca am, dar daca renunt, nu se va rezolva nimic.
Si nici tu daca renunti n-o sa rezolvi nimic. Cand totul pare intors pe dos, il intorci tu iar invers, si daca nu poti, accepti lucrurile asa cum sunt, astepti sa treaca, si o iei de la capat.
Cand simti ca se prabuseste lumea, incerci sa o sprijini tu, si te lupti cu orice si oricine incearca sa-ti distruga lumea.
Iar cand nu mai ai chef si esti obosit din toate punctele de vedere, strangi din dinti, te ridici, si lupti in continuare.
Ma repet, dar chestia asta e importanta. Sa renunti, nu rezolva nimic. A face nimic, nu rezolva nimic, si mai ales, timpul nu rezolva nimic.
Daca ti-e foame, si astepti, timpul n-o rezolva, daca vrei sa apara apa intr-un pahar, doar asteptand sa treaca timpul, n-o sa faci sa se umple paharul.
Daca nu faci nimic, primesti nimic.
Asa ca indiferent cat de greu e, indiferent cat de obosita esti, indiferent cat de rau pare sa mearga orice lucru pe care-l faci, undeva, trebuie sa gasesti puterea sa continui, pentru ca doar asa ai sansa sa schimbi tot raul in bine.
Viata oricum e plina de lucruri rele, gasesti lucruri rele la orice pas.
Dar este decizia ta daca vrei sa te dai batuta, si sa accepti acele lucruri, sau sa lupti, si sa cauti printre rautati, ca sa gasesti ceva bun.
E ca si cum ai cauta un diamant intr-o mina de carbuni. Ar fi o munca mizerabila, atat fizic cat si emotional, te-ai simtii obosita, te-ai simtii prost, nu ai mei avea chef, ti-ar venii sa urlii si sa lovesti peretii pentru ca tot ce gasesti este carbune, praf, si murdarie.
Dar tot cautand, si cautand, si sapand, dai peste diamant, iar bucuria pe care o simti in acel moment nu numai ca este mai mare decat greutatile pe care le-ai simtit, dar le face pe toate sa para mai usoare.
Asa este si in viata.
Asa ca orice s-ar intampla, lupta si vei reusii.
Scuze pentru greselile gramaticale, presupun ca sunt multe, dar sunt foarte obosit, si nu stiu cat de bine am scris, sau cat de bine m-am exprimat.
Incerci sa fi demn de tine! Sa fi puternic sa iti ascunzi ceea ce te doare, tristetea. Fi tare si mergii inainte, totul va fi bine.
Intotdeauna exista o iesire, important e sa o vezi si s fii dispus sa o accepti.Fii pozitiv si incearca sa vezi partea buna a unui lucru.
FaraNumePls întreabă: