anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ai face cu 5 000 000 de euro? big grin Sunt foarte curioasa ce raspunsuri voi primi.

Răspuns Câştigător
| pretty27girl a răspuns:

Nu stiu asa de bine ce as face cu atatia bani, poate mias lua haine, pantofi, tot ce-mi place mie, si restul as putea ajuta pe cei mai putin norocosi, deoarece banii nu sunt totul in viata, mai bine e fericia, prietenia si pacea dintre oameni... parerea mea. fundita?

24 răspunsuri:
| Victoria a răspuns:

Mi-as lua o vila in Spania sau in Franta.

| OanaG a răspuns:

Sunt multi bani, pai mi-as lua un palat laughing, o masina tare, mi-as ajuta prietenii, o parte din ei ii bag in bancabig grin

Oricum daca as avea atatia bani, nu as deveni o fitoasa, voi fi la fel ca si pana acum...cu prietenii, Pentru ca banii nu aduc fericirea, cand mori banii nu merg cu tinehappy

Mai bine ne multumim cu ce avemhappy[prietenii si familia sunt cea mai mare avere] parerea mea love struck

| PurpleLadybug a răspuns:

Sincer...cred ca pe majoritatea i'as dona. Cu restul as vedea ce face...straight face

| Dorinel a răspuns:

Mi'as lua un Lamborghini Reventon xD si o vila...restu ii bag in cont... smug

| T30D0RA a răspuns:

Daca as castiga atatia bani normal ca nu le-as tine eu, le-as da parintilor mei. Normal ca vreau sa imi ramana si mie ceva bani. laughing

| gabryel a răspuns:

5 000 000 de euro...cati bani, pai as da de permis, mi-as lua o masina iar restul i-as investi intr-o afacere proprie. Iar o parte ia-si dona la orfelinate si as restaura cateva biserici.

| RoxiiSiAtat a răspuns:

As investi

| Aiwendil a răspuns:

M-as duce numai la filme 3d si as manca numai ciocolata.

| LCD a răspuns:

Mi-as face toate poftele :X
haine
pantofi
machiaje
bijuterii
vai.nici nu vreau sa-mi imaginez...
dupa asta as lua avionul si as pleca la paris pentru cateva zile
iar cu restul de bani...as ajuta persoane care au nevoie
happy

| ÅñdRa a răspuns:

Buna.
In primul rand i-as da finutei mele sasi cumpere un apartament ca sa fie si ea mai fericita:X
2.as dona o suma unei case de copii
3.si cu ce miar ramane i-as da parintilor mei ca sa isi poate plati datoriilebig grin

| Green a răspuns:

As cumpara foarte multe si m-as muta din tara.

| aLyNuSh a răspuns:

Mi-as luat caramele.Multe caramele.Imi plac caramelele. Vreau caramele.big grin

| ChibiRose a răspuns:

Mi-as lua tot ce vreau apoi restul as dona la un centru de ajutorare non-profit.

| ady2607 a răspuns:

Ii ingrop si nu spun la nimeni!

| ramona_1444 a răspuns:

Pai mi i-as baga intr-o banca si cu timpu oas cheltui pe tot cemi vrea inimioarabig grin

| SturmirCloudKeeper a răspuns:

Un kil de biscuiti varsati cu crema de vanilie si banane.

| roolez a răspuns:

1. mias cumpara tot pull and bearu
2.tot conversu
3. levisu
4.tot office shoes
si cu rwestu as face o casa mare mare unde as baga toti omeniii cu copii lor cei nevoias
asa dupa as dona unui spital cu nevoie. si daca ramne va dau si voua laughing

| zzzuperman a răspuns:

Nu stiu asa de bine ce as face cu atatia bani, poate mias lua haine, pantofi, tot ce-mi place mie, si restul as putea ajuta pe cei mai putin norocosi, deoarece banii nu sunt totul in viata, mai bine e fericia, prietenia si pacea dintre oameni... parerea mea. fundita? sa te vad cum o sa imparti acum fundita in 2 laughing

| malina_9455 a răspuns:

Voi merge la shoppyngbig grin cred ca o sa fac si datorii la magazine...(sunt foarte cheltuitoare)

| gloria a răspuns:

Pai in primul rand ce ar face multa lume care nu are bani dar multe dorintehappy mi-as lua o casa, o masinuta si apoi mi-as propune ca o data pe an sa vizitez o tara diferita apoi as deschide un camin unde as strange toti oamenii de pe strada big grin si avand bani poate reusesc sa mai conving si pe altii cu mai multi bani sa mai facem inca unul si inca unul sa nu mai fie tara noastra atat de cunoscuta in ceea ce privesc cersetorii si orfaniisad si cred ca o masa calda, un acoperis si sansa de a invata o meserie ar fi mai mult decat bine pentru ei iar batranii sa isi traisca ultimii ani macar in liniste si fara grija zilei de mainehappyaaaa si as mai face inca cevabig grinbig grin in afara de calatorii mi-a mai construi o casuta micuta undeva unde nu traieste nimenihappyfie o insula fie la noi prin munti thinking ma mai gandescbatting eyelashescand imi intra banii in cont te contactez sa iti iau o masina daca vreibatting eyelashesbig grin

| adelina73 a răspuns:

Visul meu din copilarie este sa fac inconjurul lumii, cre ca daca as avea aceasta suma asta ar fi singura investitie...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sa vedem si ce raspunsuri o sa mai vina. dar foarte bun si inteligent raspunsul tau pretty27girl! O sa dau fundita, dar mai incolo, daca nu o sa fie alte raspunsuri mai bune ca al tau, pretty27girl.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Te-as lua de sotie

| oanaa_2335 a răspuns:

I-as folosi cu cap love struck :p