Nu stiu asa de bine ce as face cu atatia bani, poate mias lua haine, pantofi, tot ce-mi place mie, si restul as putea ajuta pe cei mai putin norocosi, deoarece banii nu sunt totul in viata, mai bine e fericia, prietenia si pacea dintre oameni... parerea mea. fundita?
Sunt multi bani, pai mi-as lua un palat , o masina tare, mi-as ajuta prietenii, o parte din ei ii bag in banca
Oricum daca as avea atatia bani, nu as deveni o fitoasa, voi fi la fel ca si pana acum...cu prietenii, Pentru ca banii nu aduc fericirea, cand mori banii nu merg cu tine
Mai bine ne multumim cu ce avem[prietenii si familia sunt cea mai mare avere] parerea mea
Daca as castiga atatia bani normal ca nu le-as tine eu, le-as da parintilor mei. Normal ca vreau sa imi ramana si mie ceva bani.
5 000 000 de euro...cati bani, pai as da de permis, mi-as lua o masina iar restul i-as investi intr-o afacere proprie. Iar o parte ia-si dona la orfelinate si as restaura cateva biserici.
Mi-as face toate poftele :X
haine
pantofi
machiaje
bijuterii
vai.nici nu vreau sa-mi imaginez...
dupa asta as lua avionul si as pleca la paris pentru cateva zile
iar cu restul de bani...as ajuta persoane care au nevoie
Buna.
In primul rand i-as da finutei mele sasi cumpere un apartament ca sa fie si ea mai fericita:X
2.as dona o suma unei case de copii
3.si cu ce miar ramane i-as da parintilor mei ca sa isi poate plati datoriile
Mi-as lua tot ce vreau apoi restul as dona la un centru de ajutorare non-profit.
Pai mi i-as baga intr-o banca si cu timpu oas cheltui pe tot cemi vrea inimioara
1. mias cumpara tot pull and bearu
2.tot conversu
3. levisu
4.tot office shoes
si cu rwestu as face o casa mare mare unde as baga toti omeniii cu copii lor cei nevoias
asa dupa as dona unui spital cu nevoie. si daca ramne va dau si voua
Nu stiu asa de bine ce as face cu atatia bani, poate mias lua haine, pantofi, tot ce-mi place mie, si restul as putea ajuta pe cei mai putin norocosi, deoarece banii nu sunt totul in viata, mai bine e fericia, prietenia si pacea dintre oameni... parerea mea. fundita? sa te vad cum o sa imparti acum fundita in 2
Voi merge la shoppyng cred ca o sa fac si datorii la magazine...(sunt foarte cheltuitoare)
Pai in primul rand ce ar face multa lume care nu are bani dar multe dorinte mi-as lua o casa, o masinuta si apoi mi-as propune ca o data pe an sa vizitez o tara diferita apoi as deschide un camin unde as strange toti oamenii de pe strada si avand bani poate reusesc sa mai conving si pe altii cu mai multi bani sa mai facem inca unul si inca unul sa nu mai fie tara noastra atat de cunoscuta in ceea ce privesc cersetorii si orfanii si cred ca o masa calda, un acoperis si sansa de a invata o meserie ar fi mai mult decat bine pentru ei iar batranii sa isi traisca ultimii ani macar in liniste si fara grija zilei de maineaaaa si as mai face inca ceva in afara de calatorii mi-a mai construi o casuta micuta undeva unde nu traieste nimenifie o insula fie la noi prin munti ma mai gandesccand imi intra banii in cont te contactez sa iti iau o masina daca vrei
Visul meu din copilarie este sa fac inconjurul lumii, cre ca daca as avea aceasta suma asta ar fi singura investitie...