| amy1234 a întrebat:

Ce ai face daca ai fi prietena cu fata din scoala pe care toata lumea o uraste dar totusi tu te intelegi foarte bine cu ea si tii la ea doar ca toti te sfatuiesc sa nu mai fii prietena cu ea? Dar totusi stiu ca ea e ratata, va ramane chiar si repetenta si mama ei e tiganca ( deci ea e pe jumatate tiganca ) si stiu ca ceilalti au dreptate dar eu tin la ea. Si nu are alti prieteni.
Voi ce ati face? :s sad

Răspuns Câştigător
| DeCe a răspuns:

Mie nu mi-ar pasa ca e tiganca, ca e ratata pentru ca ramane repetenta...astea sunt probleme care le poate avea oricine, iar cat despre cei din scoala nu o pot considera ratata atata timp cat nu au cunoscut-o si nu stiu cum e.Iar daca e de treaba, e o persoana cu care iti face placere sa vorbesti, atunci super. Nu e vina ei ca parintii sunt rromi. Totusi spui ca ceilalti au dreptate despre faptul ca e ratata dar ti la ea, pai nu se prea poate asa ceva, daca ti la ea, inseamna ca pentru tine nu e o ratata. Deci, ca sa inchei subiectul, daca tu crezi ca nu e ratata, ca e o fata ok si de treaba atunci continua sa te intelgi cu ea si sa nu iti pese de ce spun cei din jur. Daca esti contrar la ceea ce ti-am zis, evit-o si la un momentdat isi va da seama si va renunta singura, ca sa nu ii spui direct ca nu mai vrei sa ai de-a face cu ea.

2 răspunsuri:
| Skylar a răspuns:

And nothing else matters... where is love, there's power my friend laughing

| misumisu a răspuns:

E cu siguranta o problema si de etnie, discriminare. Daca e iubita ta nu renunta, daca nu pastreaza o relatie putin mai distanta.