Moama :o :o :o
Cu acesti bani ai putea scoate Romania din " Criza " sau ai putea direct sa o cumperi :o:o:o
Pai eu mi-as lua tot ce as avea nevoie
doar ca... eu as cheltui maxin 5 milioane si restul i-as pastra pentru mai tarziu...
cu aia 5 mii mias lua aparate de ultima generatie calculator de ultima generatie o bicicleta noua (polarx, prodigy. )
tot ce as vrea...
si poate cu ceilalti o vila in brasov :X
I-as cheltuii pentru lucrul pe care il voiam cel mai mult dar nu l-am primit inca.
I-as dona casei de copii nevoias,o parte le-as da saracilor,o parte celor care au cancer,alta parte le-as da oamenilor care trebuie operati in alte tari,alta parte le-as da parintilor mei,o parte le-as da pensionarilor, o parte as da pentru spitale mai multe, alta parte pentru angajatii care lucreaza toata ziua si toata noaptea.Si restul{adica 1 leu}, i-as pune in pusculita mea.
Cele mai proaste raspunsuri posibile, niciunu nu o sa faca nimic constructiv in acest fel ori sa investeasca in ceva astfel incat sa scoata si mai mult, un fel de venit lunar...si sa impartii bani la saraci nu rezolvi nimic...pentru ca maine nu or sa mai aibe bani.o sa le dai la nesfarsit? Deaia e si guvernu nostru lacom si hotz, pentru ca asa e si populatia, imi pare rau.
Ce ma enerveza astia cu ii dau la saracii si astea bai frate da mi mi-a dat cineva cevee pe degeaba cu banii astia ma mut in cuba unde imi schimb identitatea fac ce vreau sau in Malezia acolo cu 10 doloari esti bogat nati vazut omua al din malaezia care o castogata la loto 2 milionade de banii malezi nu stiu cum draq se numesc si cand o ajuns in Americasio luat doar o sticla cola la doza