Wow. Adica toti oamenii raman in loc, pasarile nu mai canta, etc?
Mi-as "reinvia" prietena cea mai buna si asi merge cu ea prin Grecia, Italia, Franta.
Daca n-as putea s-o "reinviez" asi merge singura la mare, asi face tot ce vreau, asi merge la mall si asi lua toate hainele, asi manca inghetata cu tona... Orice!
Le-asi trage jos pantalonii (o vorba din manele ) la toti dusmanii mei
hai ca glumesc
asi vizita locuri pe care voiam mereu sa le vizitez, asi proba haine de milioane si mi-asi face poze, apoi le-asi pune lucrurile la loc
dar practic, daca s`ar opri timpul, atunci si eu asi fii oprita
M-as bucura pentru cateva ore dar dupa aceea as incerca sa fac ceva in privinta asta.
In primul lucru acest lucru nu e posibil
dar daca ar fi... nu stiu
orice mi-ar trece prin cap )
As fi foarte fericita mi-ar place sa raman asa toata viata deci nu mar deranja deloc
Mi-as lua tot ce vreau din magazine(haine, acesorii)si apoi as jefuii o banca... ceva aur pe acolo...si gata asta ar fi ziua mea speciala
Eu m-as duce la scoala si as scrie in catalog numai note de 10 bineinteles la numele meu, iar la colegii numai note de 5...as jefui o banca, si as face sa tina foarte mult timpul in loc si mai vad eu ce mai fac pe acolo... Funda?
Daca as fii la scoala in timpul testului de mate si as avea timpul oprit as copia de la altii
anonim_4396 întreabă:
Vlăduţ_4836 întreabă: