Depinde de suma.
1. M-as duce la Biserica sa ii multumesc lui Dumnezeu
As merge la primul mall din apropiere
Primul sarac intalnit pe strada ar fi cel mai norocos ca cine stie cu cati bani s-ar alege(depinde de Suma, cum ziceam)
As suna toti colegii, prieteni, familie sa ii anunt, cei mai apropiati(nu ii sun pe toti ca apoi imi cer bani si nu`i bun )
glumeam, cam atat.
Nu am zis primul lucru, am facut un top 4
Eu n-am castigat in viata mea nimic.Era o intrebare capcana?
I-as depune la banca pentru ca mai tarziu sa imi ridic o frumoasa casuta
As "defrisa" magazinele, as da de baut (putin ca dauneaza), iar daca am norocul sa-mi mai ramana i-as da parintilor.
As sari in sus si as striga de bucurie apoi as face cinste tuturor prietenilor adevarati
tu ce ai face?
As infiinta un orfelinat, un loc pentru acei copii care nu au casa, nu au posibilitati.
In primul rand cativa banuti la orfelinate si d`astea pentru batrani, apoi mi-as lua o casuta sa stau singura pe viitor cu viitorul sot, si as face o micuta afacere din care sa iasa profit iar restul i`as depune in banca si nu m`as arata la altii ca am bani ca prietenii sunt ''prieteni''pana la bani :
M-as duce sa-i ajut pe cei care au nevoie ca baietelul din,, cauze nobile,, de pe TPU.
Eu... hmm... as da de baut tuturor celor pe care ii cunosc. {si cred ca as termina banii }
daca mi.ar mai ramane ceva bani as pleca in Spania si mi.as cumpara o casa draguta la malu` marii.
Ooo da si vad ca sunteti plini de scopuri caritabile si nobile. Bravo voua! :X
Sincer m-as duce la biserica sa-i multumesc lui dumnezeu apoi o parte din bani i-as da copiilor saraci iar restul mi-ar ajunge sa fac o excursie la Paris si sa merg la mall sa-mi iau moooolte haine
Poi primul lucru as dona un sfert pentru clubul unde fac skysarituri al 2 mias cumpara un alfa romeo 3 as fugi i lumee cu iubitu
Pai:
1:Mi-as renova camera
2:O sa dau bani pentru o casa de animale
3:As cumpara ceva haine
Pastrez restul.
ღ♥•þί†ίк•♥ღ întreabă:
oana23madrid întreabă: