| Roxana_2583 a întrebat:

Ce-ai face sau care ar fi reactia ta cand ai ala ca iubitul sau iubita ta are o boala in care i s-a spus ca mai are 3 ani de viata? ai ramane langa el/ea sau l-ai /a-i parasi-o?

Răspuns Câştigător
| Hmmmm a răspuns:

Primul lucru p care l-as face ar fi sa incep sa plang si l-as lua in brate. apoi as incerca sa imi revin si sa imi ascund tristetea si as incerca sa ii demonstrez in acesti 3 ani d zile cat d mult il iubesc, as incerca sa petrec cat mai mult timp impreuna si as incerca sa ii indeplinesc toate dorintele.
normal ca nu m-as despartii d el.pentru ce as face asta? l-as face doar sa sufere mai mult si p urma m-as simtii si eu vinovata si mi-as pune tot restul vietii intrebarea: ce ar fi fost daca as fi ramas in acei 3 ani alaturi d el?

6 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Da.Sunt o persoana fidela.Chiar daca sa zicem n-as iubi chiar atat de mult cum m-ar iubi ea pe mine tot as ramane langa el si i-as face putinul timp ramas mai frumoshappy

| Elena1234456 a răspuns:

As ramane alaturi de el daca dovedeste ca merita acest lucru, daca ma iubeste cu adevarat. Dar nu as ramane din mila, ci din respect si dragoste love struck - iubirea cere sacrificii.

| Alisa a răspuns:

As ramane cu el, deoarece il iubesc, si impreuna am profita de ultimii ani din viata lui, i-as oferi tot ce am eu mai bun, si cat mai multe bucurii si toata iubirea mea.
Aaaa, si nu in ultimul rand, as incerca sa gasesc o cale, sa mergem pe la alti medici, sa ni se dea si alte pareri, si poate l-as salva.

Numai bine!

| Bia:X a răspuns:

Pfff pai cred ca as plange muuulllt dar as ramane langa el... nu m-ar lasa inima sal parasescsad mai ales daca il iubeschappy cred ca as fi distrusa si as incerca sa caut o cale de rezolvare...straight face

| Ela_PuRpLe a răspuns:

In primul rand, as fi foarte trista, deprimata dar as incerca sa imi ascund aceste stari de fata cu el, si in al 2-lea rand normal ca as ramane langa el si nu l-as parasi fiindca il iubesc f mult, si m-as stradui sa il fac f fericit pana in ultimele clipe de viata.
In orice caz, Doamne fereste de asa ceva.

| Love4ever.EU a răspuns:

Pai cam trist, f trist si nu doresc nimanui asa ceva! In cazul asta asi fi aproape de el:XNu ma-si desparti de el pentru ca il iubesc si, stiu ca si el ma iubeste! Ar fi urat din partea ema sa fac asa ceva! Adica din partea fiecaruia!