Primul lucru p care l-as face ar fi sa incep sa plang si l-as lua in brate. apoi as incerca sa imi revin si sa imi ascund tristetea si as incerca sa ii demonstrez in acesti 3 ani d zile cat d mult il iubesc, as incerca sa petrec cat mai mult timp impreuna si as incerca sa ii indeplinesc toate dorintele.
normal ca nu m-as despartii d el.pentru ce as face asta? l-as face doar sa sufere mai mult si p urma m-as simtii si eu vinovata si mi-as pune tot restul vietii intrebarea: ce ar fi fost daca as fi ramas in acei 3 ani alaturi d el?
Da.Sunt o persoana fidela.Chiar daca sa zicem n-as iubi chiar atat de mult cum m-ar iubi ea pe mine tot as ramane langa el si i-as face putinul timp ramas mai frumos
As ramane alaturi de el daca dovedeste ca merita acest lucru, daca ma iubeste cu adevarat. Dar nu as ramane din mila, ci din respect si dragoste - iubirea cere sacrificii.
As ramane cu el, deoarece il iubesc, si impreuna am profita de ultimii ani din viata lui, i-as oferi tot ce am eu mai bun, si cat mai multe bucurii si toata iubirea mea.
Aaaa, si nu in ultimul rand, as incerca sa gasesc o cale, sa mergem pe la alti medici, sa ni se dea si alte pareri, si poate l-as salva.
Numai bine!
Pfff pai cred ca as plange muuulllt dar as ramane langa el... nu m-ar lasa inima sal parasesc mai ales daca il iubesc cred ca as fi distrusa si as incerca sa caut o cale de rezolvare...
In primul rand, as fi foarte trista, deprimata dar as incerca sa imi ascund aceste stari de fata cu el, si in al 2-lea rand normal ca as ramane langa el si nu l-as parasi fiindca il iubesc f mult, si m-as stradui sa il fac f fericit pana in ultimele clipe de viata.
In orice caz, Doamne fereste de asa ceva.
Pai cam trist, f trist si nu doresc nimanui asa ceva! In cazul asta asi fi aproape de el:XNu ma-si desparti de el pentru ca il iubesc si, stiu ca si el ma iubeste! Ar fi urat din partea ema sa fac asa ceva! Adica din partea fiecaruia!