| seboy a întrebat:

Ce ai face tu daca ai fi in locul lui justin bieber?

Răspuns Câştigător
| Andra_3307 a răspuns:

Eh.pai il iubesc pe Justin...si toti sunt gelosi pe el(altfel nu inteleg de ce l-ar ura?)mie mi-ar place asa fiu Demihappy...as tine o gramada de concerte si mi-as face fanii fericiti.love struck! ar fi super:p

23 răspunsuri:
| cristianorudi7 a răspuns:

Ce rost in plw au intrebarile astea, te-ai gandit?

| anDa a răspuns:

M-as tunde chel apoi mi as lipi parul pe usa de la dormitor, mi-as scoate amigdalitele si as manca numai inghetata, as fi ragusit mereu si m-as lasa de cantat.

| Rio4cwalk a răspuns:

Mi-as schimba freza de poponar si mi-as basga cutitu in gat straight face

| melc a răspuns:

Wtf, toti au o fixatie pe faza asta, 'haterii justin popo sunt gelosi si invidiosi! oneone! eleven! exclamationmark!'
cum au zis si cei de sus, pur si simplu m'as arunca de pe bloc laughing

| uncontdestuldenasol a răspuns:

In primul' rand ma las de cantat, apoi imi schimb freza...si in final ma izolez de toti ca sa nu ii intoxicwinking

| Andra_3307 a răspuns:

Ooo mersiiilove struck!

| Andra_3307 a răspuns:

@RainDrop de cand l-a descoperit Scooter Brown si si-a lansat piesa One Timelaughing happy now?batting eyelashes

| Andra_3307 a răspuns:

Arde ciuda-n voi!devil ce sa facem unul e Justin si hateri-l fac tot mai celebru asa ca bravooo ciudostilorrolling on the floor...nu o sa ajungeti ca ellaughing...bravo luilaughing

| DianaMrr a răspuns:

M-as impusca

| MyWorld a răspuns:

1. Nu as face nimic din cele mentionate:p
2. As scrie melodii mai mult din vata mea(imi plac si melodiile lui big grin)
3. Mi-as lua haine in fiecare saptamanabig grin
4. Mi-as lua iphone 4
5. As veni si in Romania (daaa...chiar daca nu multi ar vrea asta)
6. Nu cred ca se va intampla asta vreodata...si daca o sa devin o vedeta sau ceva de genu tot nu as fi la fel ca el:p:d

| ScandaL a răspuns:

Prima oara m`as lasa de cantat apoi m`as duce sa ma arunc de pe bloc daca nu ar merge m`as duce sa ma spanzur.

| alexeanca a răspuns:

Doamne ajuta ca nu sunt!

| TheLostInTheDark a răspuns:

Puey in primul rand m`as lasa CANTAT! in al doilea rand... m`as da cu capu` d toti peretzii si in al treilea rand mi-as baga lama in gattonguebig grin

Voi toti care ziceti ca stm geloshi va referitzi prin geloshi ca nu-l suportam? sau ce p n m? eu nu sunt geloasa p un retardat[scuze ca il jignesc, j pentru voi nu este asa dar asa il vad eu pentru asc mai mult rock/screamo] deci asa ca numay ziceti tampeniik unii de`aici sunt mai mari decat voi si n`am kef sa minta tot felul d tampenii... j e adev, din moment ce nu il suportam din asta zicem asa si ca sa stii eu am voce si e adev nu am ajuns o vedeta handicapata care ajunge sa se drogheze

Aa si in primul rand site`ul este t p u=toti pentru unu...asa ca raspunsurile astea nu te ajuta l nimic
asta e site pentru a ne ajuta intre noi, nu pentru a poone intrebari unde dai fundita l cine iti convine tie ca vezy dmne si ei ii place d biron

| Tudor1212 a răspuns:

Mi-as da foc!

| RainDrop a răspuns:

M-as spanzura.
@Andra De cand a devenit justin pe propiu celebru?

| Sconcsiş a răspuns:

M-as arunca in Dunare
One less Bieber... One more chance for the planet...

| DarkBlood32 a răspuns:

Nimic`

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorba unui clasic in viata: Adica pana acum nu am facut nimic?

| Kasie25 a răspuns:

M-as sinucide

| xMortalDream a răspuns:

Eu n`am nimic cu acest...baiat
dar n`as vrea sa fiu in locul lui, j scuza`ma c iti zic dar thelostinthedark are dreptate
uh ai poos intrebarea si ei si-au dat parerea asa ca...

| seboy explică:

Lol ce invidiosi sunt uniilaughing)

Întrebări similare