Eh.pai il iubesc pe Justin...si toti sunt gelosi pe el(altfel nu inteleg de ce l-ar ura?)mie mi-ar place asa fiu Demi...as tine o gramada de concerte si mi-as face fanii fericiti.! ar fi super:p
M-as tunde chel apoi mi as lipi parul pe usa de la dormitor, mi-as scoate amigdalitele si as manca numai inghetata, as fi ragusit mereu si m-as lasa de cantat.
Wtf, toti au o fixatie pe faza asta, 'haterii justin popo sunt gelosi si invidiosi! oneone! eleven! exclamationmark!'
cum au zis si cei de sus, pur si simplu m'as arunca de pe bloc
In primul' rand ma las de cantat, apoi imi schimb freza...si in final ma izolez de toti ca sa nu ii intoxic
@RainDrop de cand l-a descoperit Scooter Brown si si-a lansat piesa One Time happy now?
Arde ciuda-n voi! ce sa facem unul e Justin si hateri-l fac tot mai celebru asa ca bravooo ciudostilor...nu o sa ajungeti ca el...bravo lui
1. Nu as face nimic din cele mentionate:p
2. As scrie melodii mai mult din vata mea(imi plac si melodiile lui )
3. Mi-as lua haine in fiecare saptamana
4. Mi-as lua iphone 4
5. As veni si in Romania (daaa...chiar daca nu multi ar vrea asta)
6. Nu cred ca se va intampla asta vreodata...si daca o sa devin o vedeta sau ceva de genu tot nu as fi la fel ca el:p:d
Prima oara m`as lasa de cantat apoi m`as duce sa ma arunc de pe bloc daca nu ar merge m`as duce sa ma spanzur.
Puey in primul rand m`as lasa CANTAT! in al doilea rand... m`as da cu capu` d toti peretzii si in al treilea rand mi-as baga lama in gat
Voi toti care ziceti ca stm geloshi va referitzi prin geloshi ca nu-l suportam? sau ce p n m? eu nu sunt geloasa p un retardat[scuze ca il jignesc, j pentru voi nu este asa dar asa il vad eu pentru asc mai mult rock/screamo] deci asa ca numay ziceti tampeniik unii de`aici sunt mai mari decat voi si n`am kef sa minta tot felul d tampenii... j e adev, din moment ce nu il suportam din asta zicem asa si ca sa stii eu am voce si e adev nu am ajuns o vedeta handicapata care ajunge sa se drogheze
Aa si in primul rand site`ul este t p u=toti pentru unu...asa ca raspunsurile astea nu te ajuta l nimic
asta e site pentru a ne ajuta intre noi, nu pentru a poone intrebari unde dai fundita l cine iti convine tie ca vezy dmne si ei ii place d biron
Eu n`am nimic cu acest...baiat
dar n`as vrea sa fiu in locul lui, j scuza`ma c iti zic dar thelostinthedark are dreptate
uh ai poos intrebarea si ei si-au dat parerea asa ca...
Twister09 întreabă: