Salut! Varianta a doua clar.Am mai multa nevoie momentan si plus ca de sucuri cu prietenii am chef vara nu iarna pe gerurile astea.
Craciun Fericit!
Cred ca mai bine ies cu prietenii, nu trebuie sa fiu "impopotonata" de haine si sa fiu fita de oras, mai bine cu prieteni si modesta decat cu dusmani si "artificiala"!
De ce nu faci si una si alte. Pui o jumatate sau mai putin de o parte si mergi la o ciocolata calda iar de jumatatea cealalta iti cumperi o bluzita sau panatalonii sau ce vrei tu si asa vei ramane cu 2 amintiri de ziua ta nu numai una :* Ca dupa sa nu-ti para rau ca nu ai fost cu fetele cand una din ele de ziua ei va chemat in oras. Si nici ca nu ti-ai cumparat si tu ceva acolo pentru tine :*
Sarbatori fericite!
Eu anul acesta mi-am petrecut ziua cu niste prietene la un restaurant.Parintii mai tot timpul ne da bani sa ne luam haine, rechizite sau dulciuri.Macar de intalnirea cu prietenii iti aduci aminte toata viata dar mersul la shopping nu cred ca e ceva memorabil.
Sper ca te-am ajutat
Pai le-as spune sa imi dea bani pentru haine fiindca ar trebui sa fie o suma cat de cat [1-2-. mil pentru ca in ziua de azi o pereche de blugi e 1 mil] si as iesi si cu prietenii la suc cu banii ce au ramas[daca au ramas].