Fizic: Selenaaaa, e mult mai dulceee
Muzica: Hmm, a zicem Demi 90%, Selena 80%
Actorie: Selena
Deci Selena castigaaaaa
Deci Selena Gomez nu'mi place pentru ca e barfitoare sh reaDE frumoasa este frumoasa, vocea o are superba imi plac toate melodiile ei da ura din ea strika tot
Demi Lovato este frumoasa cand nu rade dar cand isi deschide gura cea mare ma cam enerveazavocea o are frumoasa sh e buna la suflet da de cand e pr ca selena gomez a cam strikato
ele au fost prietene sh ca miley cyrus sh selena a strikat totul deci pentru asta o urasc pe selena gomez sh ca barfeste de nu se mai oprestesh ca fura iubitii altora
Vot pentru demi lovato
Both adica nu sunt maaare fana dar imi plc cum canta si cum joaca[teatru] tie?
E o intrebare grea, imi plac amandoua dar parerea mea ca Demi Lovato e mai buna!
Selena Gomez e mai frumoasa dar trebuie sa fii superficial sa le compari numai dupa aspect.Imi plac melodiile ei dar credeti-ma live nu e prea grozava.Demi insa canta binisor live si nu se baga in scandaluri.Actoria nu e punctul lor forte, Selena pare putin mai bunicica(a jucat si in mai multe fime) dar waw cand am vazut pe Demi in Grey's Anatomy am ramas surprinsa.
Normal ca Demetra Davonne Lovato ca Selena Gomez face mofturi e foarte proasta face glume de 2 bani.
Normal ca Demetra Davonne Lovato ca este frumoasa si draguta si Selena Gomez face mofturi urate si face glume de 2 bani e mai buna si Alyson Stoner
piciucl întreabă: