Uhmm...
Cred ca ma tund)
Vad ca nu va plac baieti cu parul lung muhahahha.
Bubuu nu te uita ce are in cap scumpa
uitete ce are in pantalonei si acolo sa vezi 'femeie'
Poate unii dintre barbati au grija de parul lor mai mult decat o fac femeile.
Cat despre coafor...
Fii serioasa
P.S De ce adesea cand ies afara trebuie sa aud comentari in spatele mele cum ca... "Ete are parul lung " "ete e emo " sau mai stiu eu ce?!
Pana acum nu cred ca am ajuns sa bat pe nimeni ca vorbeste cam mult
In fine in toate e un inceput
Pai in cele mai multe cazuri freza unu baiat/fata reprezinta genu de muzica pe care il asculta si temperamentul persoanei respective.nu sunt fata dar sunt frumosi si baietii cu parul lung dar si rapperii aia tunsi periutza.sau frizurile alea de cocalar cu 1 kg de gel in cap
Eu una as vrea cu par scurt (e ciudat sa fi vazuta pe strada cu un baiat cu par lung) dar acum depinde de suflet daca e un baiat cu par lung care e baiat bun, fidel, sincer etc merge. aleg baietii si dupa aspectu fizic dar si dupa suflet acum depinde de gusturile fetelor ( unele fete le plac baietii care se poarta urat cu ele)
Pai eu as prefera unul cu par scurt bineinteles deoarece baietii cu par lung sunt mai comici si arata ca niste fetite mai degraba unul cu par scurt!
Preferati, pakat, =]! Dragele mele. va uitati in cap,? nu is suflet asa sunteti tooate,. de amar. dragele mele
Mie imi plac baietii cu par scurt. Dupa parerea parul lung este pentru fete, dar la baieti este ceva banal.
Bisbiavatar12 întreabă: