Pai cartea are mai multe detalii si te ajuta sa-ti creezi o poveste, un scenariu, o imagine in minte fara sa fi vazut vreo scena in realitate. este mult mai expresiva si pune accentul pe descrieri. daca vrei sa alegi intre o carte (dupa care este facut si un film) sau filmul cartii, este mai bine sa citesti intai cartea apoi sa vizionezi filmul. insa in cazul in care nu au nicio legatura intre ele... sincer, cred ca as alege filmul pentru ca este mult mai relaxant sa te simti comod in fata ecranului, atunci cand esti obosit/a, decat sa te obosesti si mai tare citind. asta nu inseamna insa ca nu trebuie sa citim deloc. :p
Eu aleg cartea, pentru ca eu traiesc ceea ce citesc si in carte faptele sunt prezentate complet impreuna cu trairile personajelor.In carte sunt foarte multe detalii despre personaje,despre portretul lor fizic si moral, iar intr-un film bazat pe un roman, acel film va rezuma cartea in 2-3 ore si oricum nu reuseste sa redea toate detaliile si intamplarile.
Eu aleg film. Ca oricum e la fel dauar ca la film vezi dar si trebuie sa citesti subs. Cartea e multa si iti e lene sa citesti. Asta cred eu. Sper ca te a ajutat raspundul meu
razvan1008 întreabă: