Sincer,pe cel mai bun prieten al meu l-am cunoscut pe ro. Chiar este, de fept, era bff meu. stii de ce? Pentru ca mereu ma suna si vorbeam si vorbim in fiecare zi. Incepuse chiar sa imi placa de el si era si reciproc.era. Ne-am intalnit de 2 ori insotita (eu) de parinti si prima data a fost perfect. a mers prin ploaie 5 km pe jos numa sa apuce sa ma vada. Dar acum nu mai suntem prieteni pentru ca eu sunt din sb si el din Bucuresti si pentru ca el este un golan si eu o artista (teatru, proza, poezie, pictura in ulei si panza, cant la pian si si chitara)in timp ce el bea pe strada si fuma cine stie ce tiganii eu stateam in casa si ma gandeam la el... si chiar azi m-am certat cu el si am pus capac. asa ca tu te poti juca metin mult timp si vei intalni oameni cu care ai doar acest lucru in comun. poate va fi, ca la noi o prietenie de 5-6 ani dar tot pe tine te va durea cand se va schimba sau eventual isi va bate joc de tine. dar apoi vei vedea ca ai pierdut timpul. tot mai bine e sa stai cu prietenii tai din copilarie.
STUFESCU întreabă:
anonim_4396 întreabă: