Lume, lume. La întrebarea asta s-au reunit cei mai minunați artiști ai tuturor timpurilor. Câtă cultură! Cât bun gust! Ce artiști minunați! Câtă muncă depun! Ce melodii! Incredibil!
Nu mersi. Alți artiști nu vă găseați să puneți. Numai maimuțe din-astea pe aici. Bleach.
Baftă
Pai mai multi:
selena gomez, rihanna, taylor swift, vanessa hudgens. si demi e draguta. justin bieber imi place cum canta, iar miley imi place cum canta, vestimentatia si filmul. atat.
funda?
Selena e o pedofila
Justin Bieber e un ingeras
Rihana nu e genul meu.
Miley Cyrus e o drogata
Vanessa hudgens nu o ascult
Demi lovato nu imi place pur si simplu.
O aleg pe Taylor clar.Fiindca ceilalti nici nu mai spun ce au facut iar de Rihanna nu prea m-am interesat.
Asta da intrebare grea.Selena e draguta si canta bine.Nu ma prea dau in vant dupa Justin Bieber, iar Rihanna mi se pare cam fitoasa cu coafura aia.Credeam ca Miley e potrivita, dar de cand am aflat ca se drogheaza mi-am schimbat parerea. Taylor e foarte frumoasa si canta bine. Stiu pe derost "White Horse","You belong with me"si "Back to December". Vanessa e frumoasa si draguta. Imi plac melodiile ei.Demi nu-mi prea place. Mi-a placut "Camp Rock 2" dar mi se pare ca are capul prea mare.In concluzie cred ca e Taylor Swift.
Taylor swift si demi lovato...st singurele care nu si-au luat-o in cap ca st vedete, iar pentru demi imi pare rau pentru ce a patit caci nu merita, tocmai pentru ca nu are fite de dive precum miley sau selena toti au parasit-o