Fii atenta,toti cei care tiau raspuns sunt prietenii tai indiferent de cum arati,si mie mi se intampla uneori sa mi se spuna vrajitoarea deoarece am nasul un pic cam lung dar nu il am chiar mare si deloc ascutit,dar eu nu plang,eu ma aranjez si merg cu nasul pe sus si nu ma intereseaza de ce s[un ei,eu le spu"nu cred ca voi sunteti mai perfecti decat mine" si ma lasa in pace,sau daca nu le frek cate o palma de ii ia dracu dar nu asta e ideea,ideea e ca nu ar trebui sa te interesze de ce spun altii,pana anul asta nimeni nu ma baga in seama,acum doi ani eram ignorata complet dar apoi m-am saturat sa tot vorbesc singura si am inceput sa ma aranjez si sa fiu mai ingrijita,sa ma imbrac la moda,si nu mi sa mai intamplat asta,dar din pacate tot mi se spune vrajitoarea,dar rar imi spune o balena, in fine nu ii asculta, daca vrei sa vorbesti cu mine ia id meu :ionescusanda70.succes!
Tu trebuie să iei atitutudine. Poate ei glumesc, în acest caz trebuie să îi iei şi tu "peste picor"dacă înţelegi ce vreau să zic.Chiar dacă te iau serios şi încep să te insulte,tu să rânjeşti sau să'i tratezi cu indiferenţă.
Oare merită să te strofoci atât pentru nişte proşti care nu ştiu decât să critice,pentru că probabil asta văd ei acasă la părinţi?!
Normal că nu te respectă,pentru că văd cât de naivă eşti şi cum pui la suflet tot ce nu contează. Este greu să nu te superi,dar asta trebuie să faci!
Oricum, trebuie purtată mai devreme sau mai târziu o discuţie serioasă cu ei, altfel vor continua aşa.
Baftă!
In primul rad imi pare tare rau ca oamenii se comporta asacu tine,chiar asa de rea este?; sfatul meu este sa nu mai pastrezi in tine sa prinzi mult curaj si sa-i intrebi o data pentru totdeauna pe toti acesti oamneni inclusiv pe mama ta,,CE AVETI CU MINE?'',de ce se comporta asa,nu mai fii trista in curand totul va fi bine, cu siguranta vei iesi din harababura asta, iti urez multa bafta!
Buna!
Daca te fac "curva" trebuie sa aiba un motiv.eu asa cred ca nu se apuka ei sa iti zica asa fara motiv.
Lasa deoparte replicile de genu' :"Nu'i lua in seama ca sunt invidioshi".sau."Cel mai destept cedeaza"
Cu astea nu rezolvi nimic."baga'te in ei".sa inteleaga de cine se iau...sh nu te mai purta in felul in care ai zis'o tuh.ca'ti vezi de lungul nasului sh ca nu poti fi cine esti tu cu adevarat.fi tu cea ADEVARATA! si nu'i lasa sa'si bata joc de tine
stefana.maria1 add... vreau neaparat sa te ajut cu chestia asta.
Mult noroc.sh app pot fi eu prietena tha
Tot ce pot sa-ti spun este ca: nu te poti lupta cu morile de vant la infinit si trebuie sa constientizezi acest lucru si sa nu-ti mai pese. PENTRU FIECARE EXISTA UN DUMNEZEU, si fiecare isi va primi rasplata mai devreme sau mai tarziu, intr-un fel sau altul.Noi nu suntem in masura sa judecam pe nimeni, judecata adevarata o face doar Dumnezeu. Ai incredere in El si lasa totul in seama Lui.
Se comporta asa pentru ca sunt invidiosi pe tine. Si pe mine toti care ma vad pe strada vorbesc "ia uite`o pe aia." dar nu am ce sa fac. gura e cu ei. vorbesc ce vor, cand vor, unde vor. Nu`i mai baga nici tu in seama. Incearca sa fii indiferenta si vei vedea ca se vor plictisi la un moment dat si vor inceta. Pana ce se vor plictisi indiferenta multa. Iar cand vor ajunge la 20 si ceva de ani vor regreta ce au facut. Sper ca te-am ajutat si sa treci cu bine peste asta! :*