| DanSor a întrebat:

Ce amintiri (placute sau nu) aveti din generala (cls. 1-8)?
Ce materii v-au placut si de ce? big grin

Răspuns Câştigător
| vip 2010 a răspuns:

... M-ai facut sa-mi aduc aminte de clasa |a. Dupa serbarea de inceput de an, intrasem in clasa, doamna invatatoare, le zise mamicilor ce orar o sa avem, ce caiete ne trebuie, etc,,, A doua zi mergem la scola, iar doamna invatatore ne da o foaie alba de bloc de desen si ne-a zis sa desenam si sa scriem ce vrem noi. Acuma fiecare copil avea sansa sa-si arate talentul si inteligenta pe acea hartie. Eu ce crezi ca am facut, pe o parte a foii am scris numerele de la 1- 13 dar pe 3 il faceam invers, pe 9 il faceam ca pe 6, laughing, Ia apoi am scris alfabetul dar tot invers facem literele:, sau le scriam cu capu'-n jos))In clasa a V a erau materii mai grele si ne-a dat un text la geografie am luat3, cea mai mica nota a mea, de atunci nici nu am mai luat asa nota mica. Aveam o dirginta tare rea si ne-a pus sa ne trecem 3-ul in carnet, dar eu mai smecherea din 3 am facut opt, pentru ca stiam ca o sa-mi iau ceaiul acasa laughing...Multa bataie am mai luat pentru scoala doamnelaughingDin clasa a6a a venit o fata la noi in clasa si, avea fite etc,,, iar eu nici una nici doua i-am tras un toc de bataie, deseori o batem pe aia laughing

9 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Imi aduc aminte cu placere de clasele 1-4 in mod special. A fost un colectiv placut si chiar imi pare rau ca a trebuit din clasa a V-a sa invat in alta parte. Am lasat in spate prieteni buni si alti copii ce puteau deveni la fel de buni prieteni. Din clasele V-VIII nu prea am amintiri deosebite. Nu am avut relatii deosebite cu niciun coleg. Imi aduc aminte cu drag de orele de limbi straine.

| Ela_PuRpLe a răspuns:

Din generala am multe amintiri frumoase ca de exemplu:excursiile pe care le faceam cu colegii si fosta mea d-na invatatoare, serbariile in care spuneam poezii, faceam scenete si inainte faceam multe repetitii si ne distram, pozele care sunt o gramada si banchetul de la care am si filmari.
Ca materii mi-au placut:stiinte ale naturii, muzica, sportullaughing, engleza si cam atat.

| CristinaCristi a răspuns:

Dapz... din denerala am ff multe amintiri dar mtrebe sa recunosc nu eram un colectiv deloc bun si cumini si asta strica totul...nu miau placut urmatoarele materii °sport engleza si istoria!

| Mjdolhfi a răspuns:

Sunt foarte multe amintiri din 1-8:-x. Poi la fel ca si vip 2010, numai ca in clasa a3-a, cand a venit o invatatoare noua ne-a dat sa desenem ce vrem noi.Acele desene le-am primit acum in clasa a8-a intr-un plic pe langa alte chestii funny facute de noi.La noi era ca o traditie ca la fiecare sfarsit de an sa plangem deoarece nu stiam daca mai vine invatatoarea sau nubig grin. a fost o invatatoare super:X.In clasa 5-a toti nerabdatori stateam sa aflam ce diriginte avem. A inceut sa zica de la clasa a8-a in jos. A8-a asa. a7-a asa... a6-a... asa a5-a diriginte chiar invatatoarea noatra din clasa a3-a si a4-a.Normal ca eram cei mai fericiti.Pana in clasa a8-a am facut cu ea:X.Acum din clasa a8-a am cele mai multe si mai frumoase amintiri! Din fiecare loc in care am fost avem cel putin cateva poze.sunt amintiri frumoase de neuitat!

| Elena1234456 a răspuns:

Sunt foarte multe amintiri care vor ramane tiparite in sufletul meu, anul acesta am terminat a8-a si imi pare rau ca s-a dizolvat acest colectiv minunat.Imi amintesc de glumele facute de colegii mei, de profesorii si de zambetul colegei mele de banca sad.

| Missin`you` a răspuns:

Amintiri :X
multe whistling
mai ales in cl a 7a :X
prima dragoste day dreaming:X
a fost super:::::X:X
materiithinking : mate smug romana smug geogra drooling:X si spooort:X

| Fuck Googăl. Ask me! a răspuns:

Sunt mai multe: prinsa cu baietii, caterinca de profesori, radeam in ore pana era date afara, cu toate ca eram cea mai bunas eleva din clasa eram foarte distractiva, nu eram tocilara, dar reuseam mereu sa fiu prima. Galagie prin clasa, pflaughing. Am avut cea mai tare clasa. :X Nu voi uita niciodata. Am stiut sa profit de orice moment. Si asa voi face mereu. Nu cred ca am raspuns chiar cum trebuielaughing, dar sunt prea multe. Important e ca m-am simtit bine.

| laviniaerg a răspuns:

Amintiri. din 1-4 n-am sa o uit p invatatoare. a fost ca o a doua mama :X. apoi diriga care asa zapacita cum era ea, a fost o femeie ft de treaba care s-a luptat pentru noi, n-am ce zice. intr-a 8a nici nu mi-am dat seama cand a trecut timpul si anul asta ne-am apropiat ft mult unii de altii. acum ca s-a terminat imi pare ft rau.

iar materii thinking franceza :X mate si. chimie pot sa zic, dar asta pentru ca profa a fost super cu noi si chiar a stiut sa te faca sa inveti

| Stefania a răspuns:

Buna!

Matematica, Lb Engleza si Geograia`love struck.

Pt ca consider ca sunt de folos in viata, iar la mine Lb Franceza este la un punct mort`hee hee :-&

[{ By PiNkY }]