Imi e dor de bunicul, omul cu ochii cei mai buni.
a murit in urma cu 4 ani. Imi e dor de tot ce tine de el, de mana calda care avea un tremur, de glumele lui, sa ma plimbe cu bicicleta, pana si de mirosul sau.
Imi facuse un leagan sub visinul din spatele casei, cel mai dor imi e sa ma dau in leagan si el sa se joace cu catelul langa mine, seara, langa un foc.
Amintiri...cei care au bunici si nu ii viziteaza cu lunile, pierd toata copilaria!
Eu am fost mult mai apropiata de bunicii din partea tatalui (desi pe bunicul nu mi-l mai amintesc prea bine)oricum erau vremuri frumoase...imi aduc aminte de gradina cu flori a bunicii, de multimea de fructe pe care le mancam mai mult sau mai putin in prostie (niciun copac nu era iertat) ar mai fi si leaganul unde era sa-mi sparg de mai multe ori capul sau Silver (fost cal de curse, se pensionase ) daca incercai sa te sui pe el erai ca si mort... duce-am o viata de-a dreptul periculoasa Mai erau si copiii vecinilor cu care ma jucam adesea.E si normal sa ne fie dor de copilarie
Mie cel mai dor de bunicul...Mereu bun si cu ochii inlacrimati.cu obrajii imbujorati.de privirea calda.imi e dor de glumele lui.care pe mine ma enervau.imi e dor de el.acum cand ma gandesc ca nu mai e.si acum in august ma voi duce la tara.imi va fi frica.de ce? Nu stiu. abia astept sa stau seara pe iarba proaspata care era udata mereu. sa miros trandafirii roz si rosii pe care bunicul ii ingrijea cu ataata rabdare.imi e dor de catelusii mei de acolo.care acum probabil sunt in curte si se joaca.si sunt sigura ca nu o sa mai vrea sa mai intre in casa.imi aodr banca care este scris numele meu.si este mereu acolo sa ma astepte.pentru ca stie ca voi venii.imi e dor de leaganul care era intre cele 2 case.imi e dor de toti prietenii mei.imi e dor de acel loc magic care acum nu va mai avea nici o esenta fara bunicul meu.
Mi-au murit toti bunicii asa ca nu prea aveam ce sa caut pe acolo ca verii mei ma urau si trebuia sa... sa tac din gura, mersi!
KamaSutra întreabă:
SϋffℓεΤĐεCσρίℓ întreabă: