| Zulicious a întrebat:

Ce amuzant ca pana acum cateva zile erau atatea intrebari fara raspuns, sau cel mult cu cate 2. Acum cu tricoul asta, toata lumea
vrea sa dea cat mai multe raspunsuri. Si ca sa fie si o intrebare, de ce atat falsitate peste tot? Devine ridicol.

9 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Chiar nu devine ridicol deloc, TPU au facut ceva util prin chestia asta

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

TPU a avut o idee buna dupa parerea mea. Acum utilizatori au un scop sa zic asa si raspund.
*-*

| Musique a răspuns:

Devin,dar așa, nu mai rămân întrebări fără răspuns. laughing
Toată lumea pe tricouri, că doar sunt gratis.

| TheAce a răspuns:

Stii ce-i si mai amuzant: Cel care e primul acum doar da copy paste, adica ia raspunsul cuiva si il copiaza sub. Ideea cu tricoul nu era rea, dincolo de noi cei cativa care scriam foarte des pe acest site raspunsuri aveau sansa sa vina si multi altii, sa ne sara in ajutor cum ar veni, insa romanul s-a decis sa fie tot roman.

| oOSaritaOo a răspuns:

Da. Măcar stimulează utilizatorii să răspundă la întrebări...

P.S. sper că nu te superi pe mine, dar eu chiar vreau acel tricou, nu ştiu de ce laughing mai ales că azi e ziua mea de naştere şi să primesc şi eu ceva... sad şi vreau un tricou pe care să scrie TPU :X laughing poate crezi că sunt dusă... dar chiar vreau un tricou pe care să scrie TPU!

| dragos9234 a răspuns:

Ne place tricoul, atata tot.

| annytzatza a răspuns:

Ce să-i faci? unde e ceva gratis, acolo e și românul. O frunză să fie sau un fir de iarbă, tot se vor bate pentru ea.

| CLDaraBomMinzy a răspuns:

Ar trebui sa se dea tricou pentru cele mai multe raspunsuri castigatoare!

| Dytzu007 a răspuns:

Ai dreptate! toti alearga doar dupa un tricou, asa este romanul cand vede ceva gratis se repede.
Ps:Nu vreau sa crezi ca am postat asta doar pentru acel tricou si pentru imi exprima si eu parerea la ceea ce ai spushappy