Am un porcusor de Guineea, am avut pereche dar se tot inmulteau si nu mai aveam cui sa-i dau si pana la urma i-am separat. Acum e foarte vesel ca ii ofer toata atentia
Mai am 2 cockeri spanioli care imi mananca zilele si incaltamintea.
Foarte multi perusi. S-au pus si ei pe treaba... se inmultesc pe zi ce trece.Acum toate cunostintele mele au perusi.
Cel mai nebun motan din lume, dar cred că-n mintea lui eu sunt animalul de casă iar el stăpânul...
Pai am asa, un sarpe veninos care il tin la intrare in casa sa nu cumva sa intre cineva sa fure ceva, am un scorpion pe care il tin sub pat, am ceva sobolani pe care ii tin in baie, si ceva soareci in bucatarie, am ceva ciori pe cale pe tin in domitor, un rechin mic pe care il tin intr-o cana, un magar foarte frumos, 4 vaci , 3 cai, 2 porci si o oaie, dar mai am ai 17 caini nici o data nu sti cand ai nevoie de ei si vreo 10 pisici, sa se joace caini cu ele, si sa nu uitam de cei 87 de soparle si mai vreo 5 broaste. Cam multe, dar ma descurc.
Am un perus galben frumos foc baietsel sh mai am un papagal foarte nazdravan verde cu rosu si putin albastru am avut si o fata dar a murit. tu ai animale de casa?