Imi place primavara si vara pentru ca e cald :*. Si nu prea imi place frigul.
Imi place iarna.nimic nu se compara cu ingerii facuti in zapada, datul pe ghiata, patinuarul, bulgareala... :X
Fiecare anotimp are cate ceva special.
Primavara simti mirosul florilor si te bucuri de veselia care ti-o transmite natura, vara te bucuri de caldura soarelui si ai posibilitatea de a innota, toamna incepe scoala si se coc fructele, iar iarna te dai cu saniuta, te joci in zapada si stai in sanul familiei de sarbatori.
Mie cel mai mult imi place vara nici un anotimp nu poate sa inlocuiasca vara : -mersul la piscina, pe afara pana seara cand se intuneca, purtand cele mai scurte si subtiri haine pe care le am maieuri pantalonii scurti, mersul la mare... Ador vara!
Imi plac 2 anotimpuri...respectiv vara deoarece e vacanta e cald... e super si iarna pentru ca e ziua mea:X si pentru ca imi plac sarbatorile de Iarna:X
Varaaaaaaaaaaa!:*E mai mult de cat genial intr-un cuvantISTRACTIE`si o groaza de lucruri de facut.
Fiecare anotimp are farmecul lui. Mereu cand e iarna ma gandesc " Maaama cat de faina e iarna". apoi cand vine primavara " Ce dor imi era de primavara". vara nu mai spun . iar toamna e absolut sublima, mai ales la inceput... In concluzie, imi plac toate anotimpurile in egala masura
Primavara, categoric! pentru ca nu e asa de cald, e numai bine si natura invie, e ziua mea... e superb!x