| bebitza a întrebat:

Ce anume imi poate reda cheful de viata, cheful de iubire?
is plictisia de toate, consider ca nimic nu are prea multa importanta sau rost din momen ce toate trec...

10 răspunsuri:
SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Putin timp lasat sa treaca, o muzica buna, o iesire in oras cu un grup, o chitara ( :X ), scoala, un concurs...
Eu cand sunt deprimat ma incalt cu bocancii si plec, intr-o apa la scaldat, pe un deal, intr-o padure...

kratos
| kratos a răspuns:

Gandul ca traiesti si ca esti sanatoasa? Gandul ca poti sa cuceresti un baiat si sa stai cu el langa tine? Gandul ca esti libera?

| EUSIATIT a răspuns:

Esti deceptionata sigur. dar mergi ininte si baiatul meu trece printr o astfel de perioada si nu stiu ce si cum sa fac sa l mai ajut. poate esti mai comunicativa si asta te ajuta daca vb cu oamenii si ti distragi atentia el nu este si e f greu pentru ca s a inchis in el si sufera enorm iti doresc sa treci peste toate nu e un capat de tara va veni si acel fat frumos care te merita fii sigura si fii optimista

| Miяu a răspuns:

Curiozitatea...

| Rizer a răspuns:

Buna
Eu zic sa te indragostesti din nou si totul va fi ok!

| remus a răspuns:

Atitudinea pozitiva fata de cei din jur si ginduri benefice fata de tine, esti foarte atragatoare, cuminte, inteligenta

| MissCamelia a răspuns:

Cred ca esti deprimata.incearca sa te inconjori cu lucruri care iti plac, oameni la care tii, sa faci mereu ceva placut si sa te distrezi si mai ales sa eviti cauzele care te-au adus in starea asta. xoxo

| caramel_4836 a răspuns:

Buna.Ai nevoie doar de un impuls mai puternic. Dupa cum ti-am raspuns si la intrebarea aia cu liceul, incearca sa pleci la munte intr-un weekend cu mai multi prieteni. Distreaza`te si o sa vezi ca dupa va fi altfel.bye.

| zemantex a răspuns:

Ca sa apreciezi ce ai, renunta pentru moment la lancezeala in care te scalzi. iti sugerez sa faci o vizita la sectia de terapie intensiva de la Fundeni. o sa iubesti fiecare clipa din viata ta dupa ce iesi de acolo.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oare nu te-ai plictisi sa tina toate vesnic? Da, toate trec dar vin altele mai bune, mai frumoase mai deosebite... Iesi din casa si du-te de pilda in parc. Imbratiseaza un copac si incarca-te de energie, de viata 10, 20, 30 de minute, doar tu si copacul care pulseaza, da da, de viata!