Pai sa fie frumos, sa aiba simtul umorului, sa fie destept, sa stie sa respecte o fata, sa fie in pas cu moda, si sa fie foarte foarte romantic, tandru si sa mi faca multe surprize... orice fata si'ar dori un asemenea baiat.
Ar trebui sa fie o fata indrazneata care sa imi readuca pofta de viata pierduta candva. Sa ma provoace, sa flirteze cu mine si sa ma faca sa ii raspund in egala masura.
Acea persoana trebuie sa fie simpatica si sa se poare frumos cu mine - toti avem criterii diferite in gasirea acelui "cuiva" special.
Pai.cum sunt fata o sa iti spun ce ma "atrage" sau la ce ma uit prima oara la un baiat:mainile, fata(ingrijita), ochii, dintii si corpul (sa aiba muschii, sa faca sala:X)
iar un baiat la o fata(nu stiu exact fiindca is fata. dar imi dau cu presupusu):ochii, dintii, mainile, caracteru, sanii, picioarele, curu`
nu stiu fiecare baiat e atrs de o fata... din diferite motive si invers
Sa ma admire, sa nu ma lase la greu, sa ma ajute, sa se poarte frumos cu mine. Dar m-ar putea face sa ma indragostesc si frumusetea lui, sufletul si multe altele
Nimic special.Trebuie sa fie pur si simplu el. Pot spune ca m-ar atrage caracterul lui, felul de a fii, ochii, zambetul :X, dar mi s-a intamplat sa ma indragostesc si de persoane care sa aiba multe defecte, sa consider ca nu sunt potrivite pentru mine, dar asa a fost sa fie, inima alege nu eu.
Sa fie sincer cu mine.Nu suport ipocrizia si s-a ma iubeasca neconditionat nu cer nimic mai mult de la el.
Vreau sa invat sa si ofer nu nu mai sa primesc.
Pai stilullui sa fie asemanator mie sa ne intelegem bine si dupa sa mai vedem
Veronica077 întreabă:
Nathalie18 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: