| Rioko a întrebat:

Ce apreciati cel mai mult la o persoana?

11 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Principiile. Oameni care inca mai poseda asa ceva sunt pe cale de disparitie

| pwp a răspuns:

Sinceritatea, modestia, bunatatea!
tie?love struck

| Cσσкiє a răspuns:

Sinceritatea şi bunătatea, persoana respectivă să sară în ajutorul oricui când are nevoie.

| Rioko explică:

Eu, apreciez prietenia unei persoane(adica si bunatatea si sinceritatea si caracterul si modul in care ma cearta cand nu fac ceva bine, nu ma refer la o cearta... violenta doar ca am cicaleste putin laughing si apreciez asta si tot ce tine de prtenia adevarata); Imi apreciez si dusmanii sau un mod mai bun de a o spune "prietenii falsi" pentru ca doar cu ajutorul lor mi-am gasit prietenii si doar cu ajutorul lor mi-am dat seama ca nu totul e ceea ce pare
Deci, un vot pentru prietenii adevarati (reaspuns destinat celei mai bune prietene, care este alaturi mereu de mine, pe ea o apreciez cel mai mult, asi putea vorbi toata ziua despre caracterul ei, si-a facut si ea cont pe TPUhee hee, AIKO multumesc!)
P. S.: AIKO nu e numele pe care l-a ales pentru TPU dar e o porecla a ei

| cosmina05 a răspuns:

Sinceritatea

| madycumada a răspuns:

Buna! Pai ar fi sinceritatea. Cred ca este cel mai important lucru pentru mine si sa imi arate daca tine la mine.

| ank a răspuns:

Sinceritatea si increderea de sine happy

| LoveIsTheAnswer a răspuns:

Pai eu personal apreciez in primul rand caracterul, felul in care se poarta si abia apoi felul in care arata, felul in care se imbraca... happy

| rebeca a răspuns:

Caracterul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sinceritatea, bunul simt, bunatatea, inteligenta.

| ionutzuu a răspuns:

Sinceritatea

Întrebări similare