Sinceritatea şi bunătatea, persoana respectivă să sară în ajutorul oricui când are nevoie.
Eu, apreciez prietenia unei persoane(adica si bunatatea si sinceritatea si caracterul si modul in care ma cearta cand nu fac ceva bine, nu ma refer la o cearta... violenta doar ca am cicaleste putin si apreciez asta si tot ce tine de prtenia adevarata); Imi apreciez si dusmanii sau un mod mai bun de a o spune "prietenii falsi" pentru ca doar cu ajutorul lor mi-am gasit prietenii si doar cu ajutorul lor mi-am dat seama ca nu totul e ceea ce pare
Deci, un vot pentru prietenii adevarati (reaspuns destinat celei mai bune prietene, care este alaturi mereu de mine, pe ea o apreciez cel mai mult, asi putea vorbi toata ziua despre caracterul ei, si-a facut si ea cont pe TPU, AIKO multumesc!)
P. S.: AIKO nu e numele pe care l-a ales pentru TPU dar e o porecla a ei
Buna! Pai ar fi sinceritatea. Cred ca este cel mai important lucru pentru mine si sa imi arate daca tine la mine.
Pai eu personal apreciez in primul rand caracterul, felul in care se poarta si abia apoi felul in care arata, felul in care se imbraca...
Loly.Emh întreabă: