Aspectul general, inteligenta, experienta de viata, comportamentul/personalitatea... Apreciem TOTUL la o fata. Nu e importanta doar o anumita "ramura". Acum ca unele sunt mai bine dezvoltate si unele nu, si le trecem cu vederea, e alta treaba. Dar ansamblul conteaza, persoana luata ca intreg. Nu curu' sau sanii.
Daca te referi si la barbati, nu doar la baieti... Baietii de obicei apreciaza aspectul fizic cel mai mult.
Deci barbati nu aprecieaza femeile frumoase? ce rost sa minti?
Pe tine aspectul general te atrage sexual, cred ca esti prima persoana de pe pamant incredibil asa ceva, ti se scoala cand vezi urate si grase si inteligente doar noi majoritatea nu le vedem sufletul lor ce sa spun
De nu citesti si ma faci pe mine mincinos? Tu ai vazut ca am scris ca conteaza persoana ca intreg? Daca tu ai sta cu una care te inseala si e proasta bata doar pentru ca e frumoasa e treaba ta, dar un barbat nu ar sta.
Si la tine atractia inseamna doar sa ti se scoale? Ce sa zic, fiecare cu treaba lui. Cati ani ai? De curiozitate.
As vrea sa vad un singur barbat care e atras de inteligenta unei femei, ce relevanta are varsta mea? eu sunt o persoana sincera care spune lucrurile asa cum sunt ele, nici un barbat nu este atras de personalitatea unei cu toti suntem atrasi doar de fizic restul vrajeli, basme, la tine atractia ce inseamna?
E ultimul raspuns pe care ti-l dau pentru ca vad ca nu intelegi logica elementara. Nu am zis niciodata ca nu conteaza aspectul fizic. Dar sa zici ca doar ala conteaza e complet absurd si copilaresc. Nu as sta in veci cu o fata doar pentru ca e superba. Daca are un caracter de ****, sau e proasta, sau mai stiu eu. Da, initial te atrage aspectul fizic, dar iti pierzi toata atractia daca aspectul fizic "e tot ce poate" Toti barbatii sunt atrasi de cu totul altceva decat aspectul fizic pentru o relatie serioasa. Dragul meu personaj din lumea basmelor, aspectul fizic se schimba odata cu timpul, dar inteligenta, caracterul, personalitatea, extrem de rar. Daca ai cat de cat o minte matura si te gandesti "bai, care ar putea fi mama copiilor mei?" sigur nu o alegi pe aia frumoasa si atat. Ca peste 15-20 de ani, pa ap frumusete. O sa vezi si tu. Pana atunci doboara-ti recordurile la agatat si fi cu cele mai frumoase fete pe care le gasesti. Dar nu imi zice tu mie cum gandeste un barbat (intreg la cap), ok?
Mai rar atata ipocrizie masculina, nu ma barbati sunt atrasi de suflete cum naiba nu stiu, cum detecteaza barbati aia suflete, culmea e ca tot ei prefera alea frumoase, te pomenesti ca sti cum gandesc toti barbati? ce importanta are 10-15 ani noi traim in prezent, recunoaste ca spargi oglinda cand te uiti in ea si asta e
Mai rar atata prostie*
Cred ca esti inapt mintal, altfel nu imi dau seama cum tu chiar nu intelegi ce a vrut sa zica. Esti obsedat de sex? Altfel de ce ai fi atras DOAR de aspectul fizic. Daca iti faci o familie cu o fata pentru ca e frumoasa si ai un copil, dupa 10 ani ce faci? Ii lasi si cauti alta mai tanara doar pentru ca nu mai arata la fel de bine? Ce va avea copilul tau de invatat de la una care nu stie decat cum sa foloseasca rujul? Sau o tii doar pentru sex? Gandesti exact ca un baiat de 16 ani, asta doar daca nu ai atat.
Sunt inapt mintal ca imi plac fetele frumoase,da recunosc ca imi plac fetele frumoase si daca asta ma face inapt mintal asa sunt asa suntem majoritatea ne place cei frumos, ma fata atractia e ceva involuntar sti ce inseamna ceva involuntar? a respira e ceva involuntar ca exemplu,nu noi controlam ceea ce ne place,chestile astea le stie orice om rational,ce legatura are obsesia sexuala cu faptul ca imi plac fetele frumoase? eu nu-mi fac o familie cu o fata frumoasa pentru ca alea cauta barbati frumosi sau cu banii, cand ai o relatie cu o fata ai nevoie de mai multe,tu ai intrebat ce apreciem involuntar la o fata si raspunsul e aspectul fizic, ca apreciem raiunea, inteligenta, personalitatea astea nu atrag sexul opus indiferent de sex, eu am fost sincer cand ti-am raspuns tu poti fi sincera sau nu poti?
Trecand peste ipocrizia cum ca sufletul conteaza si carcaterul,inteligenta,comportamentul, in realitate singurul lucru care atrage omul indiferent de sex este ASPECTUL FIZIC, aspetul fizic face ca creierul involuntar, inconstient sa fie atras sexual de o femeie, indiferent ca e baiat, barbat nivelul de hormoni masculini e acelasi nu aprecieam uratele la 50 de ani la fel si in cazul feelor/femeilor,totul legat de sexualitatea umana se invarte in jurul atractiei,era si legea aia a atractiei asta e pe bune nu basme,nu trecem noi nimic cu vederea ne plac alea dezvoltate, oamenii urati se mint pentru a isi ascunde complexele, de fapt un studiu a demonstrat ca urati spun ca carcaterul conteaza pentru ca ei doar asa isi demonstreeaza existenta, acum asta nu inseamna ca suntem obsedati sexuali dar nu noi alegem ceea ce ne place e ceva ivoluntar vezi una hot pe strada si se scoala asta e adevarul, dar la una inteligenta ce se scoala? eu spun sa te accepti asa cum esti dar barbati frumosi cauta fete frumoase, tinere
Aspectul fizic, inteligenta, umorul ei sa fie divin si sa aiba feminitate in ea!
E nu, stam cu o fata pentru sex asta e adevarul restul vrajeli, acum cu iubirea as vrea sa te vad cu o grasana de 200 de kg si urata cata iubire vei manifesta pentru ea, nici sentimele nu au vreo legatura cu inteligenta sau carcaterul, ca dovada aia din zona prietenei sunt baieti perfecti pentru fete da vezi ca nu naste nimic nici sentimental nici atractie fizica, de fapt cand intrebi oamenii de ce va iubiti ca ma atras fizic persoana aia si apoi m-am atasat de ea emotional, nu spune nimeni la inceput credeam ca joc in filme de groaza asa urata era apoi m-am indragostit de untura de pe ea
Man vrei relatie serioasa dar un interes mare e sa faci sex cu ea, e ceva uman chestia asta, ca doar nu stai cu ea ca sa o pastrezi virgina pentru altul, fara sex nu exista viata umana, stam cu o fata pentru sex in mare parte inclusiv studile au arat ca sexl declanseaza atasament sentimental desigur nu pentru toate si cu cat e mai des cu atat e mai mare posibilitatea
Exista multe lucruri care ar trebui apreciate la o femeie... poate chiar prea multe.
Dar intr-un singur cuvant, FEMINITATEA!
Arogantule, raspunde-i tu fetei asa sincer cum esti
La ce bun? Oricum a pus intrebarea doar sa auda ce vrea ori sa auda ca nu vrea ca sa poata face baietii porci.
Feed her ego
Ti-ai gasit si cine
Să se fu*ă în draci.
+ Să aibă gura de aur. Nu de alta, dar, nu vreau să-mi piară pofta de viață când se apucă de vorbit.
andraadam întreabă:
Andreea9595 întreabă: