Viata fara femei ar fi mult mai linistita... nu ar mai avea cine sa ne cicale in fiecare zi cum fac femeile... ca au o gura foarte mare... greu ar fi din punctul de vedere al necesitatii firesti (s. e. x), dar sa nu disperam facem noi in vre`un fel sa nu ducem lipsa ... exista papusi gonflabile iar daca n-ar mai fii barbati, s-ar duce de râpeă specia umana... deci pana la urma tot barbatu e mai important! vor veni acele timpuri in care femeile care nu pot sa faca copii... barbatu acelei femei se va duce la un laborator pentru a dona "esenta " vietii... urmand ca dupa aceea viitorul făt sa se dezvolte intr-un mediu artificial ... Cred ca se stie deja ca stiinta asta evolueaza
Ar fii naspa rauEu nu as supravietuii fara voi
.si nu mi-ar placea ideea sa fiu lesbiana...sincer.iubesc baietii.
Buna, pai nu se poate fete fara baieti sau baieti fara fete, pentru ca daca nu ar exista baieti de exemplu, nu s-ar putea perpetua specia in primul rand, apoi viata ar fi mai plictisitoare si trista...
Nu ar exista
Nu ar fi nimic, decat o monotonie totala probabil.Sa vezi in jurul tau numai fete.sau numai baieti.Ar fi ridicol.
by daii
Ar fii ciudat trebuie sa recunosc ne enerveaza ei, da' asa lipsa de testosteron...nu e buna)
Ar fi o lume Gay. Fara fete oricum ar fi urata si trista iar fara baieti doar trista. Imagineaza-ti ca probabil cea mai mare placere a fetelor ar ramane shoppingu, noi baietii le oferim placere sufleteasca si trupeasca. Iar baietii ar fi la football toata ziua. Ar fi ciudat iar perpeduarea speciei nu ar mai avea loc deci nu ar mai exista oameni.
Ar exista doar gay si lesbiene si baietii s-ar baza pe,, manuela" iar fetele pe degetel
succes
Ar fi super nasol in ambele variante! Chiar daca ne mai suparati mai , sa stiti ca tinem la voi! Si voi fara noi...nu vreau sa-mi imaginez ... o lume gay...super aiurea! deci sa fim fericiti ca suntem si fete si baieti!
O lume fara baieti.....hmmm.......ar fi extrem de naspa si ar fi si tare plictisitor....iti dai seama...nu s-ar mai perpetuua specia noastra....cum au rasp si ceilalti...ar fi o lume ori de gay ori de lesbi.....nu ar mai fi fost baieti frumosi dupa care sa te uiti
Yee întreabă: