Viata fara femei ar fi mult mai linistita... nu ar mai avea cine sa ne cicale in fiecare zi cum fac femeile... ca au o gura foarte mare... greu ar fi din punctul de vedere al necesitatii firesti (s. e. x), dar sa nu disperam facem noi in vre`un fel sa nu ducem lipsa
... exista papusi gonflabile
iar daca n-ar mai fii barbati, s-ar duce de râpeă specia umana... deci pana la urma tot barbatu e mai important
! vor veni acele timpuri in care femeile care nu pot sa faca copii... barbatu acelei femei se va duce la un laborator pentru a dona "esenta " vietii... urmand ca dupa aceea viitorul făt sa se dezvolte intr-un mediu artificial
... Cred ca se stie deja ca stiinta asta evolueaza
Ar fii naspa rauEu nu as supravietuii fara voi
.si nu mi-ar placea ideea sa fiu lesbiana...sincer
.iubesc baietii
.
Buna, pai nu se poate fete fara baieti sau baieti fara fete, pentru ca daca nu ar exista baieti de exemplu, nu s-ar putea perpetua specia in primul rand, apoi viata ar fi mai plictisitoare si trista...
Nu ar exista
Nu ar fi nimic, decat o monotonie totala probabil.Sa vezi in jurul tau numai fete.sau numai baieti.Ar fi ridicol.
by daii
Ar fii ciudat trebuie sa recunosc ne enerveaza ei, da' asa lipsa de testosteron...nu e buna
)
Ar fi o lume Gay. Fara fete oricum ar fi urata si trista iar fara baieti doar trista. Imagineaza-ti ca probabil cea mai mare placere a fetelor ar ramane shoppingu, noi baietii le oferim placere sufleteasca si trupeasca. Iar baietii ar fi la football toata ziua
. Ar fi ciudat iar perpeduarea speciei nu ar mai avea loc deci nu ar mai exista oameni.
Ar exista doar gay si lesbiene si baietii s-ar baza pe,, manuela" iar fetele pe degetel
succes
Ar fi super nasol in ambele variante! Chiar daca ne mai suparati mai , sa stiti ca tinem la voi
! Si voi fara noi...nu vreau sa-mi imaginez
... o lume gay...super aiurea! deci sa fim fericiti ca suntem si fete si baieti
!
O lume fara baieti.....hmmm.......ar fi extrem de naspa si ar fi si tare plictisitor....iti dai seama...nu s-ar mai perpetuua specia noastra....cum au rasp si ceilalti...ar fi o lume ori de gay ori de lesbi.....nu ar mai fi fost baieti frumosi dupa care sa te uiti
Yee întreabă:
raooool636 întreabă: