Depinde cine e acel cineva, daca este prieten foarte bun sau bun, doesn't matter, inseamna ca e ceva prietenesc, adica tine la tine si te cunoaste foarte bine, ca si cum sa nu incerci sa il minti sau ceva de genul ca nu iti va merge. Sau daca e cineva mai putin prieten e ceva mai rautacios, ca degeaba incerci sa ascunzi ca el/ea te cunoaste si ca stie ca esti prost sau na alte chestii din astea. In mare parte e ceva rautacios, obraznic, adica sa iti spuna asa ceva o persoana ca iti cunoaste viata mai bine ca tine e retardata/retardat rau.
Pai am intrebat ce vrea sa zica cu asta, si aceea persoana mi-a zis ca sa visez ca nu imi va zice si ca sunt prea mica
Pai am intrebat ce are in vedere si acea persoana mi-a zis cas prea mica sa stiu si sa visez ca imi va zice
Pai am intrebat ce vrea sa zica cu asta si mi-a zis ca sunt prea mica si nu trebuie sa stiu si ca sa visez ca nu imi va zice
Atunci poate sa fie cel mai probabil ceva cu tenta sexuala, adica vrea sa zica ca tu intretii relatii sexuale, sau te masturbezi ceva de genul, nu stiu sigur, e doar o idee dar daca ti a spus asa cam asta reiese. E ceva nepoliticos sau poate sa zica asa doar ca sa te faca curioasa si de fapt nu e nimic, se poate
Am doar 15 ani lol, nici nu s-ar pune problema de asa ceva
Plus aceea persoana e de varsta cu mine nu stiu ce vede prin a fi mai mica
anonim_4396 întreabă: