Tu esti obsedata de acest baiat,nici el nu stie cum sa scape de tine,nu vad de ce e nesimtit ca a afirmat ca te cunoaste cum scrie un user, daca te cunoaste sau nu el stie sau nu stie,e treaba lui, e treaba ta, probabil ca asta are multi banii, masina, e popular, smecher de asta tot esti obsedata de el
Bate ca să se dea șmecher.
Dacă îți pune o problemă așa zis intelectuală,
îți adoarme vigilența și nu îți dai seama cum te fredonează,
ca să nu mai vezi ce lipsit de consistență este.
Dar dacă ai simțul ironiei fine, te poți amuza bine cu tipul.
Dar este preferabil să nu mergi mai departe.
O distracție de o seară, apoi, pa.
Vrea să zică că le știe pe toate.
Ar fi bine să nu bagi în seamă persoana respectivă.
Adica se crede mai cu nasu pe sus?
Da.
Isi inchipuie. Pentru ca a auzit tot felul de barfe si crede ca stie multe despre tine.
Despre mine birfe?
Pai am intrebat ce vrea sa zica cu asta si mi-a zis ca sunt prea mica si nu trebuie sa stiu si ca sa visez ca nu imi va zice
Nu trebuie sa aiba motiv. Lumea barfeste din lipsa de ocupatie, din rautate, din prostie, din multe motive. Iar daca ti-a raspuns cu "esti prea mica", presupun ca este un barbat matur si... viseaza el multe.
E de aceeiasi vrista cu mine
Dac e de aceeasi varsta cu tine, de ce ti-a spus "esti prea mica"? Crede ca stie mai multe? Apoi, un baiat se maturizeaza mai tarziu decat fetele. In medie, cu 3 ani. Altii, niciodata. Iar daca e o fata de varsta ta, e o infumurata si o proasta. Scuza expresia.
E un baiat
Asta m-am intrebat si eu
Lasa-l in prostia lui. Poate a auzit si el expresia si se da mare in fata ta. Poate nici el nu stie ce a spus. Mai ai varianta sa-l iei din scurt, fara menajamente, sa-ti explice ce vrea sa spuna. Daca are ce spune. Daca nu poate, degeaba zice: esti prea mica.
L-am intrebat si mi-a zis ca sa visez ca nu imi va zice
Tu l-ai intrebat frumos. Unul ca el nu merita asta.
Da
Nu
O persoana de varsta mea
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
ksm1485 întreabă: