Acum sa-ti zic ce s-a intamplat cand mi s-a intamplat mie ceva de acest gen, era fara sa vreau eu sau ea, pur si simplu m-am impiedicat si era sa cad cu ea, am privit-o in ochii in acel moment, mi-am cerut scuze pentru incident si am fost impreuna ceva timp, deci, ar insemna ca tipul te place si ca ar vrea sa fie cu tine, cel putin din ce am facut eu cam asta a reies .
N am inteles niciodata de ce anumite persoane nu pot.s au confunda o relatie amicala foarte strinsa cu una cine stie ce :ma refer la doua persoane de sex opus Oare se poate lega o Prietenie Fara ca una dintre ele sa nu se gandeasca de exemplu la ceva sexual...Nustiu intreb si eu de ce neaparat trebuie sa te gandesti la ceva mai mult decit la ceva poate extrem de amical.Scuza ma daca sunt foarte revoltat dar am mai auzit intrebari de genul acesta. Deci Daca baiatul te cuprinde si te priveste in ochi asa cum spui tu asta nu inseamna Neaparat ca Vai oare este s au nu indragostita de tine Ca S ar putea sa ai surprize surprize mai putine placute))Deci o relatie amicala Nu se sfirseste neaparat printr o relatie sentimentala intotdeauna ok? D ar probabil esti extrem de Romantica si daca cineva te priveste mai cuprinzator imediat iti ia foc inimioara si probabil nu are cine sa ti o stinga Scuza ma ca sunt asa ironic si daca ti am dat un raspuns prea dur sper sa mi multumesti intr o zi si sa ti fie de folos.O Primavara Frumoasa si Ochii largi deschisi fara prea multe iluziii)
Ps:
Anisoara,imi pare bine sa spun ca el percepe raelatia voastra mai multe decat pe o amicitie.Prin acest gest ti-a aratat ca are intentii serioase.
Draga Galamaz sincer am deschis ochii larg,vreau sa iti zic ca sunt foarte realista si niciodata nu imi permit sa visez prea mult,plus cu acest baiat nu sunt amica,doar colegi,astfel cum, prefer sa am relatii de amicitie cu alte persoane. Sper si eu ca raspunsul tau sa imi fie de folos, si mai putina ironie te rog.