| LoveGivesYouWings a întrebat:

Ce ar trebui pus pe un blog.si ce nume sa ii pun eu m-am gandit la bloguletzu` lu` Linna (suna bine?)sau dati sugestii de alte nume in iel nu vreau sa scriu despre ceva anume. dreu sa scriu tot ce imi vine in minte tot ce gasesc pe net sau vad la tv interesant. dar nu stiu cum sa incepu ce sa fac. help sugestii daca se poate si bloguri de unde as putea sa ma inspir multumesc anticipat (Fundita love struck)

3 răspunsuri:
| biBii07 a răspuns:

Pai iti pot da blogul meu :p

http://bibiiareblogsmecher01.wordpress.com/
In stanga jos gasesti "« Intrări precedente" da clik ca sa citesti mai mult :p

Numele pe care l-ai ales, sincera sa fiu mie nu imi place, suna a pitiponceala :]].
Iar pe blog poti sa scrii ce iti trece prin cap, pentru ca in momentul in care ai ales sa intretii un blog inseamna ca trebuie sa iti cunosti imaginatia, deci nu iti prea trebuiesc sugestii :p

| XKidutzaa a răspuns:

Pey poti sa scrii mai intai un pic despre tine:descrierea ta. apoi sa scrii despre hobiuri-le tale.si daca vezi ceva mistop la tv cri in blog si mai vezi pareri in blog in general se scrie ca un jurnal. poti sa povestesti lucruri rele care ti s-au intamplat iarceilalti sa te ajutekiss mult succes... sper ca te-am ajutat! Funda?

| Tourniquet a răspuns:

Lina's blog
Mintea mea
Girl's blog.
Sweet love
Crazy mind
Colour mind.

Bloguletul [mai ales cu z] suna aiurea. Mai frumos ar fi Linna's blog. :D

www.gandurinegandite.blogspot.com -> blogul meu. ^^

Cu placere! Pa, pa!