Fosta mea profesoara de romana a zis ca sa nu mai avem emotii sa stam 5 min dupa ce am primit testul, sa nu ne gandim la test, sa ne eliberam mintea de alte prostii si sa speram ca totul va iesi perfect.bft
Emultile vrei nu vrei ele tot vin si nu le poti opri, fiecare om cat de increzator ar arata toti au indoielile lor. Si eu mai fac asa la teste, ne subestimam capacitatile si nu e bine, insa nici sa te dai mare sau sa fii prea sigur pe tine nu e bine pentru ca s-ar putea ca atunci cand crezi ca ai facu perfect sa clachezi cel mai rau.
Deci singura solutie este atunci cand incepe testul si esti prea concentrata la el ca sa mai te gandesti la emotii.
Insa vor aparea iar dupa test.
Nu este un remediu, chiar daca am dat multe teste si teze pana acum, tot am emotii si mi se pare destul de firesc asa ca mai bine lasa sa fii asa cum esti :), dar daca mai vrei sa uiti de stres stai cu prietenii asculta muzica uita-te la filme sunt multe pe www.filme-online.org
SUCCES! :)
Sa zicem ca nu ai motiv sa te temi, daca ai inv... n.are rost sa et stresezi. eu nici atunci cand nu am inv. nu ma stresez.nu poate sa. ti faca nimeni nimic
Sa nu te grabesti sa citesti atent subiectele si gandeste intotdeauna ca daca ai invatat trebuie sa iei o nota mare
Nu te stresa, e doar o nota.
Chiar daca iese rau, mereu poti repara totul la urmatorul test sau cand te asculta.
Nu are rost sa iti strici nervii pentru o simpla nota.
Daca inveti, totul e bine. Tine minte asta.
Stai calma.
Succes!