Buna`
eu am auzit de uleiul de ricin, este farte bun[cel putin asa am auzit] il poti cumpara de la farmacie
-Tratament
Genele curate, unse cu putin ulei de ricin zilnic fortifiaza radacina genelor si favorizeaza cresterea lor.
Pentru a le face sa creasca foarte repede aveti nevoie de:
- O periuta de dinti mai veche dar curata
- Ulei de ricin
- Apa
- Cleste de curbat genele sau folositi degetele
Pasi
- Luati periuta si apasand cu degetul ciufuliti putin perii ca sa nu stea atat de adunati.
- Puneti putin ulei de ricin pe periuta.
- Curbati genele superioare puternic cu clestele pentru circa 5-7 secunde sau curbati-le cu degetele.
- Incet, periati genele cu periuta cat sa imbracati cu eli fiecare geana fara ca genele sa se lipeasca intre ele.
- Asteptati 1 minut si clatiti periuta cu apa.
- Periati genele cu periuta umezita.
- Acum asteptati sa creasca.
Dureaza circa 2 saptamani pentru a vedea diferenta.
sper ca te-am ajutat!
Eu folosesc o periuta de la rimel consumat. Curatata bine si e mult mai ok
Da, este cel mi ok!
Da, este ok si asa!
Pi se spune ca cresc si se indesesc cu ulei de ricin aplicat in fiecare zi pi gene, ceea ce stiu sigur este ca atat timp cat folosesti uleiul de ricin nu trebuie sa folosesti mascara pentru ca oricat de buna ar fi ti le strica.
Pai este mascara day 2 night de la rimmel london care e ff buna pentru tine deoarece: prima alungeste genele f mult, iar a doua pentru seara ti le face mai dese si vei avea niste gene superbe. poti pune de asemenea si gene false sau mai cauta ca sunt multe rimeluri care iti alungesc mult genele si le fac mai dese