anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce ar trebui sa fac ca sa ma placa fetele, adica sa moara dupa mine?

Răspuns Câştigător
| DreamAutopsy a răspuns:

De ce sa moara fetele dupa tine, de ce sa nu iubesti doar una.
Nu trebuie sa te schimbi sau sa faci ceva pentru a fi placut de toata lumea, niciodata nu o sa-i multumesti pe toti.
Fii tu insuti si totul o sa vina de la sine.
Bafta!

12 răspunsuri:
| Cattalina a răspuns:

Pai thinking sa nu fi nesi... tongue sa te comporti frumos, sa nu ai multe pretentii de la ele, sa fi sincer si sa fi tu-insusi happy cel putin eu asta cred tongue

| Catcherintherye a răspuns:

Eu cred ca mi-ar placea daca un baiat mi-ar face prajituri si mi-ar face cadou pernute pufoase.Incearca sa intri mai mult in vorba cu ele.Un coleg ne spune grupurilor de fete :''ce fac fetele?'' si aproape toate sunt moarte dupa el

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pă ca să moară gagicile dupe tine trebuie să fii stilat,gen. Nu ar trebui să faci nimic. Fii tu însuţi, comportă-te natural, educat şi restul va veni de la sine.

| TheSearcher a răspuns:

Nu vad la ce te ajuta daca fetele mor dupa tine XD. ramai cu nimic. u vei fi vinovat de moartea lor XD. sa las glumele. nu te ajunta cu nimic sa fii in centrul atentiei. poate sunt tipi care plac fetele respective si vazand ca ele se uita doar la tine. iti vor crea probleme... cautati o prietena cu tine de ea ^^ iubitziva si nu vei avea nevoie ca celelalte sa moara dupa tine

| Catcherintherye a răspuns:

Pai mie mi-ar placea daca un baiat mi-ar face briose sau daca mi-ar da cadou perne pufoase.Incearca sa intri in discutie cu ele.Un coleg de la mine intraba grupurile de fete :''Ce fac fetele?'' si toate sunt moarte dupa el

| Lavynyu a răspuns:

Mananci cat mai mult la fast-food, fumezi, bei...asa o sa iti scurtezi viata si fetele o sa moara dupa tine...big grin

| DeeaKISS_1031 a răspuns:

Sa te imbraci coolwinking si sa te comporti frumos cu elewinking

| LaRySuKa_3744 a răspuns:

Sa fi un baiat amabil,respectos,amuzant,dragut, sa te imbraci mai misto sa fi un gentalmen, sa vb frumos cu fetele etc...winking

| silvia95 a răspuns:

Fiecare are gusturile sale, dar totusi trebuiesa fii desigur cum au mentionat ceilalti tu insuti, caci cind incerci sa fii fals se observa deodata.Si desigur sa ai un comportament decent, si un pic de romantism.Succes!

| DreamAutopsy a răspuns:

Mersi pentru apreciere happy

| yonutz1 a răspuns:

Trebuie sa fii mai. matur?

| Bluemind112 a răspuns:

Fiecare fata este unica tongue Dar orice fata are simtul umorului (asa cred) si toate chestiile cu stil si etc sunt fleacuri, trebuie doar sa fii curat si etc (si mereu gata de actiune in orice caz laughing obligatoriu guma laughing) fetele NU o sa aprecieze un tip care cauta raspunsuri despre viata pe un forum (fara suparare) si nu o sa te aprecieze daca te imbraci cu camasi si blugi armani si daca ai lant de 15 kg de aur la gat!