Daca i-ai arata probe clare ca il inseala ar stii ca trebuie sa se desparta de ea si e normal sa sufere doar nu se va bucura.
Să-i spui adevărul. De ce să-i desparți când îi poți spune adev. El oricum va suferi indiferent de situație. Mai bine îi spui că ști că îl înșeală și. va lua el o atitudine.
Cea mai buna cale e sa ii zici adevarul, dar probabil nu te va crede, asa ca incearca sa strangi dovezi cum ar fi sa o inregistrezi cand zice ceva rau despre iubitul eu, sa o intrebi lucruri pe mess, si sa salvezi convorbirile.S-au spune-i frumos baiatului, daca esti prietena adevarata cu el ii vei spune, dar ar fi mai bine sa nu te bagi ca sa nu ai probleme dupa aia.
Crede-ma ca ceva de genu mi s-a intamplat mie. Ar fi bine sa-i spui pritenei tale pentru a nu suferi dupa aia.Mai ales daca afla ca ai stiut. Eu ma cuplasem cu unu si am avut mare noroc cu pritena meacea mai buna care mi-a zis ca a auzit din gura lui ca il doare drept undeva de mine. Si atunci am vorbit cu el. Dar nu stiu de ce am ales versiunea lui (cum ca na zis asa ceva) si eu am avut de suferit dupa.
De ce iti pasa? Inseamna ca tu tii mult, mult la acest baiat?
Daca acesta este motivul atunci poti interveni in relatia lor, dar nu, atunci trebuie sa-i lasi in pace sa-si rezolve singuri probleme. Caci daca nu-i spui tu, ca iubita il inseala, probabil se va afla altcineva ca sa-i spuna!
Deci gandeste bine! Iti pasa de el?
Iar apoi dupa ce ii vei spune, poate el dupa ce se descarca, vrea sa o ierte, si o accepta inapoi. Daca tie iti pasa de el, atunci tu vei avea de suferit!
Daca te decizi sa-i spui adevarul, ii poti spune acest lucru ca o simpla amica. Marturiseste-i ca o vezi pe ea, cum il foloseste si, ca nu ti se pare corect ca un prieten de-al tau sa fie mintit pe fata. Vezi cum reactioneaza el. Daca ii pasa de fata aceea, probabil va fi suparat, si va avea nevoie de timp sa se refaca. Daca el nu o va ierta, te poti apropia tu usor, usor de el. Incearca sa-l scoti in oras, spunandu-i ca viata nu termina, dupa numai o relatie. Incearca sa-l faci sa se simta mai bine!
P.S.E decizia ta! Dar daca tie iti pasa de el mai mult decat cat pentru un simplu prieten, iar el o va ierta, tu esti pregatita ca sa faca acest lucru?
Ai grija!
Jeanny22!
Poi nu e bine ce vrei sa faci nu i desparti doar adui fetei la cunostina ca el o inseala ca daca i desparti nu vor mai vb cu tine nici unu, stiu ca doare dar spune-i si daca nu te crede arata-i dovezi
Ar trebui sa i spui, pentru ca indiferent de unde afla va suferi oricum, iar daca te gandesti la binele lui spune-i-o in fata, iar daca nu te crede spune-i sa o urmareasca putin mai atent pe fata respectiva.