| xdaianaxemvg a întrebat:

Ce ar trebui sa fac:sa aleg sa fiu langa prietenii mei sau sa merg mai departe cu muzica? mama vrea sa ne mutam in Bucuresti pentru a putea sa fac ceea ce imi doresc dar eu cred ca pentru realiza multe si de aici din baia mare...ce sa fac? sunt intr-o mare dilema si nu stiu ce sa aleg

Răspuns Câştigător
| ZigZagMTFK a răspuns:

Pai ai putea sa iti indeplinesti visul si vei mai putea vorbi cu prieteni pe mess facebook sau la telefon, sau sa ramai acolo, si sa mai astepti niste ani ca sa iti poti inteplini visul. Asta depinde de tine ce alegi tu. Funda? big grin

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Cum sa iti spun, nicaieri nu realizezi mai multe ca in Bucuresti, mai ales daca vrei un viitor in lumea asta a muzicii. Daca mama ta este dispusa sa faca efortul asta inseamna ca te sustine cu adevarat. Prieteni probabil ca o sa iti faci si in Bucuresti, dar desi e nasol sa iti parasesti prietenii pe care ii ai deja macar stii ca o faci pentru viitorul tau. Asigura te inainte ca asta vrei sa faci cu adevarat pentru ca sacrificiile sa aduca mai tarziu reusite.

| khaori a răspuns:

Buna.
Daca tu crezi ca poti realiza multe si acolo unde esti si vrei sa ramai aici, incearca sa o convingi pe mama ta sa ramaneti aici, pentru ca ai prietenii tau aici, la care tii si pentru ca iti poti vedea visul implinit.
Bine, daca nu vrea si o sa trebuiasca sa va mutati, fii sigura de ceea ce vrei. Cu prietenii tai oricum o sa tii legatura si sigur o sa iti faci si alti prieteni in Bucuresti.
Succes!

| David97tpu a răspuns:

Cu muzica vei ajunge cineva in viata
sper ca ai o voce frumoasa
cu prietenii te vei mai intalni, cu o cariera in muzica nu prea

| xdaianaxemvg explică (pentru David97tpu):

Multumesc de raspuns...imi ede mare ajutor si o sa tin cont de el

| ALEJANDRAAA10 a răspuns:

Eu sincera sa fiu trebuie sa mrgi mai departe la muzica si cu prietenii mai vorbesti la telefon