| Baiattt a întrebat:

Ce ar trebui sa faca un adolescent in urmatoare situatie :
PART 1: Este un adolescent timid care nu prea s-a dus in cluburi petreceri excursii care nu este un adolescent comunicativ in special cu fetele care cu ele aproape nu vorbeste de loc care se inrusineaza cand este in centrul atentiei sau cand vorbeste cu o fata, si nu prea vorbeste cu fete pentru ca nu prea stie ce sa le spuna. Si de ex daca o fata il invita la un suc sau nu stiu ce pun pariu ca nu se va duce pentru ca nu o sa stie ce sa ii spuna si se va face de ras. Si este un adolescent care nu este prea frumos dar nici un adolescent de care trebuie sa fugi de el dar poate fi usor de batjocorit. Si de accea nu prea se duce la petreceri sau sa vorbeasca cu fetele findca ii este frica si ca poate fi usor batjocorit si lipsa de comunicare.

PART 2 :Sa ajunga un adolescent asa : Sa vorbeasca cu fetele fara sa ii fie rusine si sa stie ce sa le spuna, cand este intrebat si este in jurul atentiei sa spuna fara sa ii fie rusine sa mearga la petreceri excursii etc fara sa tina cont ca poate fi batjocirit etc.

Deci cum poate sa ajunga un adolescent din partea intai ce am scris acolo la partea 2. Adica dintr-un adolescent timid intrunu netimid.

2 răspunsuri:
| MikidutZ1994 a răspuns:

Frate.problema asta am avut-o pana in clasa a7-a. in primul rand trebuie sa stii ca fetele sunt si ele ca tine... si lor le este frica sa intre in conversatie cu un baiat. incearca Luni la scoala sa ii spui unei fete :ce bine iti sta parul azi, chiar daca tu nu crezi asta.Fa-le complimente mici care sa le atraga atentia si ai sa vezi ca peste 2 saptamani maxim ai sa ai mai multa incredere in tine.Nu prea multe complimente sau ea va crede ca iti place de eawinking si tu nu vrei asta fiindca nu esti inca pregatit.Cat despre partea cu rusinea... mai bine uita de ea uita-te la cei mai comunicativi baieti si incearca sa iei un exemplubig grin sper ca ti-am fost de ajutor pacepeace sign

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi relaxat nu te stresa si incerca sa mai faci glume dac anul ai subiecte iar restul fi tu insusuti