| adela_5527 a întrebat:

Ce ar trebui sa ia sa mi se micsoreze peroada de menstruatie?love struck

3 răspunsuri:
Elianna
| Elianna a răspuns:

Nimic! In privinta asta fiecare femeie este unica in felul sau, dupa gene si ereditate. Nu te lupta cu natura umana! Daca ciclul este regulat ar trebui sa te multumeasca asta.Pe unele femei menstruatia le tine 3 zile, pe altele 7 zile! Fiecare cu norocul si soarta ei!

| Crisu_7532 a răspuns:

Exista posibilitatea ca anticonceptionalele sa-ti mai reduca din perioada de menstruatie. totusi, ti-as recomanda sa lasi menstruatia asa cum este, fara sa incerci sa intervii si sa ai ulterior probleme mai grave. daca totusi te deranjeaza in mod special aceasta chestiune, adreseaza-te unui medic ginecolog. in urma unui consult, el va hotari daca iti va prescrie sau nu anticonceptionale. totusi, pari destul de micuta, nu iti stiu varsta, dar iti recomand sa nu incepi asa devreme cu anticonceptionale. e sanatatea ta in joc. lasa menstruatia asa cum este ea de la mama Natura pentru ca n-are cum sa te deranjeze atat de tare. gandeste-te ca acum exista zeci de feluri de tampoane si absorbante pentru a face perioada asta cat mai comfortabila. bunicile noastre ce crezi ca faceau pe vremea lor? foloseau vata sau carpe de bumbac.si nu se plangeau ca le dureaza menstruatia 7 zile, se impacau cu ideea.
asa ca eu iti recomand sa nu incerci sa intervii pentru ca e vorba de sanatatea ta. totusi, daca nu poti suporta cele 5-7 zile, du-te la un ginecolog, nu incerca sa "te tratezi" dupa ureche sau dupa ce iti spun altii.

| beny_9897 a răspuns:

Sa iei mladita de zmeura ...sa face ceai