Poti scrie ce am facut eu astaz, scrie asa, ca m-am trezit la 7 am mers la scoala, eram rupt de somn fiind'ca aseara nu am dormit, am ajuns acasa pe la 21:00 si imi era ciuda ca am pierdut inceputul de la romani au talent, si ca totusi is fericit, sa nu uitam de vin, ce poti scrie intr-un jurnal? ce vrei tu, viata ta secretele tale.
Ms pentru raspuns, m-ai ajutat mult
Jurnalul il incepi pentru ca ai ce scrie in el. daca tu iti pui intrebarea ce sa scrii in el inseamna ca nu ai nimic de scris
Bună!
Într-un jurnal se scriu secrete, gânduri de ale tale sau ce-ai făcut în ziua respectivă. Dacă vrei să te descarci cuiva, dar nu ai cui, scrie acolo ce ai pe suflet! Dar ai grijă să nu - ți citească nimeni jurnalul, deoarece acolo tu păstrezi cele mai intime informații!
Pa, pa!
Intr.un jurnala se scriu secrete, ganduri si nu in ultimul rand ceea ce simti. Funda?
Pai gandeste-te ca discuti cu tine insuti sau cu cea mai buna prietena problemele si grijile tale, cam asa este si cu un jurnal, povestesti pe hartie diferite intamplari prin care ai trecut.
miry2013 întreabă:
Elenastoica9 întreabă: