| AldeaDorin a întrebat:

Ce artist urati? incep eu:justin bieber(gusturile nu se discuta).

Răspuns Câştigător
| Ceva ciudat. a răspuns:

Pai sti...Nici eu nu-l suport pe Justin Bieber.Mai ales ca fanele lui au varste cuprinse intre 11-13 ani. Dar sa recunoastem arata destul de bine.
Si Miley Cyrus mi se pare o pitipoanca made by Disney. Dar are 1-2 melodii destul de reusite.
Anda Adam. Pur si simplu m-am saturat de ea de cand o imita pe Lady Gaga.
Bineinteles Lady Gaga care dupa parerea mea ar fi trebuit sa se numeasca Mister Gaga.
Inna. Care declara cu nerusinare ca Beyonce o copiaza cand de fapt e invers.
Elena Gheorghe. Dupa melodia Disco Romancing care mi se pare o mare prostie.In afara de "disco romancing" nu se intelege nimic toata melodia.
Si ar mai fi.Doar ca sti e 12:45 si mie nu'mi prea sta capu' la asa zisii "artisti". Loviti de soarta saraciioh go on

10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lady gaga
justin mamaliguta
miley cyrus
demi lovita de tren
selena gomez
anda adam
blonda lu' bote
bote'
trace cyrus
si alti d'astia. ma rog...sunt artisti?raised eyebrows

| fame a răspuns:

Tylor swift e oribila, deci iti vine sa vomiti cand o vezi, si totusi a avut asa multi iubiti frumosi si faimosi, cum dre...cu? :?

| Диана a răspuns:

Justin Bieber.Pentru că e un puşti fără voce, dar plin de fiţe.
Şi nici nu mai spun despre toate pseudovedetele din Romania.

| Razvan a răspuns:

Nimeni nu merita ura mea.Nu simpatizez deloc pe Kyle Minogueraised eyebrowsI don't want to see

| cornel a răspuns:

Anda adam, justin biberton alathinking

| Tourniquet a răspuns:

-Justin Bieber oh go on. Oriunde te duci auzi numai de Justin Bieberon, ala oh go on. Nici macar nu are voce.
- Miley Cyrus - prea fitoasa, prea rasfatata, prea pitipoanca. straight face Mai ales faza ca pozeaza goala. Ar trebuii sa se gandeasca ca nu se uita adultii la ea. Ci niste copii!
- Elena Gheorghe - locu 19 sau 20 la Eurovision 2009 oh go on + a mai cantat si playback.
- Lady Gaga - machiajul de faci infarct ^^ si chestii din'astea oh go on.
- Blonda lu' Bote [Bianca]. Ce sa-i faci? A fost impreauna cu Bote nu stiu cat timp si a prins aere de "vedeta".
- Si lista poate continua.
Nu stiu dar cei pe care i-am enumerat nu se pot numii "artisti"oh go on.
Doar niste oameni fara viitor. straight face

| Aly07 a răspuns:

Ehhh sigh nu avem ce face, daca vrem sa scapam de specimenele astea trebuie sa ne inchidem intr'o punga de plastic. Mai bine facem o campanie si ii inchidem pe iei intr'una de hartie, ca sa nu fim prea rautaciosi.
Bafta happy

| Marcela a răspuns:

Anda adam-e o copie totala a lu lady gaga
:-Q
jonas brothers--
eminem
deepcentral--pff ii urask
laughing
beyonce
Kyle Minogue :-Q

| Yoanna_4969 a răspuns:

Jonas brothers[toti]
miley cyrus [asta o sa ajunga pe centura100%]
si multe altele

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cunosc pe cineva care are15 ani si-i place justin bieberiar eu am 13 ani jumate ok? (pentru. ceva ciudat)JUSTIN BIEBER IDOLUL MEU tongue FAN NR. 1!

Întrebări similare