Off ceva simbolic ce dovedeste iubirea ta ceva pe care sa-l pretuiasca enorm ca pe ceva Sf. un lantisor de argint cu o jumatate de inimioara! Iar cealalat la tine pup!
Buna pai gandeste-te ce i-ar placea cel mai mult.Cateva sugestii: un ceas, o bricheta inscriptionata cu initialele tale(in caz ca e fumator)/sau lantisor; un puloveras dragut(daca nu chiar un set:manusi fular, caciulita ...ca tot e sezonul iernii)un maimutzoi de plus, daca e mai copilaros; o bratara;... oricum, orice i-ai lua important e sa fie din suflet o chestie mica simbolica e de ajuns uneori... daca stie sa aprecieze gestul
Pai tu ar trebui sa stii cel mai bine ce ii place, dar cred ca ar trebui sa-i iei ceva simbolic care sa-i demonstreze dragostea ta fata de el.
Cred ca un lantisor cu o jumatate de inimioara, una sa fie la el iar cealalalta la tine
Pai...depinde ce ii place, depinde de cand sunteti impreuna, depinde de buget parfum; daca ii place sportul, articole sportive; un album foto cu voi doi sau o rama mai speciala, poate din aceea electronica; daca fumeaza o bricheta din aia mai funny sau o tabachera; bomboane de ciocolata ( ca si baietilor le place ciocolata ) daca este sofer ceva pentru masina; o camasa, o cravata; o cina facuta de tine iar la desert tu :X
Un plovor iubita.Adidasi ceva, ceva ca sa poarte si sa isi aduc aminte ca este de la u! si cand ai d_ai cadoul ai spui uite astea si dragostea mea mare odata cu ele!
Un album cu pozele voastre, si sub fiecare poza sa scrie cate o descriere.Si inca ceva... un medalion poate
Geo2969686 întreabă: