anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce as putea alege dintre o clasa foarte buna dar cu multi fitosi sau o clasa putin mai slaba dar cu colegi de treaba?

Răspuns Câştigător
| Diana0727 a răspuns:

Depinde ce este mai important pentru tine: mediul in care esti sau pregatirea profesorilor/elevilor. Eu ti-as recomanda sa te duci la clasa cu colegii de treaba. Daca tu chiar iti doresti sa inveti o poti face oriunde, indiferent de nivelul clasei. Dar daca nu te simti bine in colectivul in care te afli nu te vei putea concentra nici la scoala si risti sa devii o persoana retrasa. Chiar daca tu iti doresti doar sa inveti si sa nu ai nici un prieten la scoala (ceea ce nu cred), tot te vei simti rau sa ai niste colegi care se comporta si vorbesc urat cu tine. Gandeste-te la ce vrei tu cu adevarat si vei lua decizia corecta!winking

3 răspunsuri:
| FineBroAndy a răspuns:

Viitorul tău depinde de anii tinereţii. După ce termini o şcoală bună poţi să stai cu cine vrei, dar acum nu ar trebui să te intereseze cu cine faci, ci ce faci!

| Lavii007 a răspuns:

Cea cu colegi de treaba, ai nevoie de ei in acesti ani. Nu conteaza ca e o clasa mai slabuta, atata timp cat tu inveti.

| Sticket a răspuns:

Eu personal as alege clasa cu colegii mai de treaba in loc de cealalta pentru ca in liceu(cred ca acolo esti) te distrezi si daca o sa fii intr-o clasa cu medii peste 9 sa zicem si nu ai cu cine vorbi, rade etc. nu te vei simti deloc bine plus ca invatatul tau nu depinde de colegi tu poti invata acasa chiar daca colegii tai sunt mai slabi decat tine.