anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce as putea face ca sa-mi gasesc si eu o pereche potrivita?
Pana acum intram intr-o relatie apoi dupa vreo 2 saptamani gata era, praf se alegea...Imi poate spune si mie cineva? mersi anticipat

4 răspunsuri:
| raducu a răspuns:

Fi tu insuti si nu iti schimba personalitatile din 10'n 10 minute.
Daca arati cine esti cu adevarat, vei fi acceptat asa cum esti.
Daca arati ca iti place sa joci teatru, sansele scad.
Si incearca sa dai mai multa atentie relatiei (nu spune ca ai dat, pentru ca nu cred ca tot timpul erai curios) si nu iti sufoca partenera. intelegi ce zic? Nici prea distant, dar nici prea exagerant.

Poarta'te normal.

happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Timpul le va rezolva pe toate. Poate pur si simplu nu ai gasit persoana potrivita pana acum, dar asta nu inseamna ca acest lucru nu se va intampla, exista pereche pentru fiecare! Incearaca doar sa fii foarte atent la fetele cu care umbli, nu te baga intr-o relatie din prima, fara ca macar sa stii prea multe despre persoana respectiva, asteapta ca mai intai sa vezi daca aveti cate ceva in comun, daca va intelegeti, daca e pe gustul tau si tu pe al ei si daca va potriviti, restul va veni de la sinewinking. Si nu uita:Graba strica treabawinking.

| Deeiu a răspuns:

Pai pur si simplu nu ai intalnit persoana potrivitabig grin
N-ai gasit fata care sa te faca sa o simpatizezi, care sa simti ca vrei s-o ai mereu langa tine, care sa te surprinda, sa te iubeasca, care sa fie asa cum ti-ai dori tutongue
Stai linistit, nu esti tu de vina, doar ca nu ai avut sansa sa intalnesti persoana aceeawinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cauta in modul tau de comportare raspunsul.