e destul de nasoala situatia ta... ar fi bine sa iti dai seama pe care il placi mai mult si cat de puternice sunt sentimentele pentru acel ''altcineva''. Daca tu il iubesti mai mult pe al 2lea tip ar trebui sa te desparti de prietenul tau desi probabil il vei rani. Cel mai important lucru e sa iti dai seama care merita mai mult, si cu care dintre ei vei fi in continuare fericita. Sper sa te fii ajutat cu ceva si sa faci alegerea corecta.
Ar trebui sa-i spui.Pentru ca mai devreme sau mai tarziu tot o sa afle si atunci se va simti tradat si va zice ca ai profitat de el.Mai bine spune-i ce simti!
Daca te-ai indragostit de 2 baieti in acelasi timp, alege-l pe al doilea, pentru ca daca l-ai fi iubit pe primul cu adevarat, nu te-ai fi indragostit de al doilea. Chestia asta a spus'o un actor .Si are dreptate....incearca sa stai o zii cu prietenul tau si o zii cu celalalt, si vezi cu care te vei incelege mai bine. Poate al doilea nu te place, asa ca poate iti faci iluzii degeaba, afla mai intai daca simte acelasi lucru. Bafta iubita♥
Daca esti sigura ca al 2-lea are aceleasi sentimente fata de tine, fii sincera macar cu primul.Cred ca nu vrei sa mergi,, in paralel,,. Chiar daca al doilea nu simte nimic pentru tine, nu are rost sa mentii nici prima relatie, daca e atat de slaba incat sa te indragostesti din nou.Nu trebuie sa ne iubeasca doar celalalt, pentru ca mai devreme sau mai tarziu il v-om face sa sufera.Cred ca ar trebui sa cunoastem mai multi oameni inainte de a alege.
Pff ar trebui sa ii explici situatia iar tu sa fii sigura ca te-ai indragostit..Si daca te-ai indragostit de altul inseamna ca pe celalalt nu imi mai iubesti/placi atat de tare nu? Funda?
anonim_4396 întreabă: