| Addicted_3381 a întrebat:

Ce as putea face face ca prietena mea sa aiba incredere in mine? Ea crede ca is prea mare si ca ma gandesc numai la prostii si tot se gandeste ca as lasa-o, dar n-as face asta. asa ca va cer un mic sfat : CUM O FAC SA AIBA INCREDERE IN MINE? sad

Răspuns Câştigător
| Libelle a răspuns:

Exact, in timp...arata-i ca tii la ea, u te apuca sa deschizi dupa prima saptamana subiectul sex la persoana I. dk intelegi.
se sperie. spune-i cand nu iti convine ceva, dar nu o certa, ai rabdare, zii cand greseste dar vezi pe ce ton. fetele sunt ciudate.tre sa ai grija.

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Dovedindu-i ca esti diferit.Probabil a avut o experienta placuta sau i-au povestit prietenele si tocmai de astawinking

| Lost0in0your0memories a răspuns:

Pai te-ai gandit ca tu ii dai motive ca ea sa fie nesigura pe relatie? incearca sa porti o discutie serioasa cu ea in care sa ii explici ca desi esti mai mare nu vrei sa iti bati joc de ea. sunt fata si stiu cam asa cred si eu ca baietii mai mari vor doar. intelegi ce vreau sa zic. tocmai de aia invato sa aiba incredere in tine. sper ca am putut fi de ajutorhappy

| shtephie a răspuns:

Increderea se castiga in timp happy

| Simoni a răspuns:

Dovedeste`i ca o iubesti sau vorbeste cu ea si spune-i ca nu te gandesti la alte prostii si ca nu ai de gand sa o parasestiwinking.
Bafta`.